Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Luna naplója


mazsola9 [124359 AL], gazdája Luna
2010-07-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/124359
2010-07-09

Ismét csak másnap írok a tegnapiról.. valahogy mindig ilyenkor van rá energiám.. xD ööhhmm.. már nem akarom megemlíteni, hogy megint hol voltunk.. xD csak így hívom mindig, hogy "törzshely" tegnap csak úgy váratlanul felhív szejejmem, hogy menjünk el moziba.. mondom meglepettségemben, hogy most? :) mondja aham.. hát én teljesen benne voltam.. csak anyut kellett csesztetni, hogy engedjen el.. úgy indult, hogy végül nem megyünk, és azt fogom majd mondani édesemnek mikor visszahív, hogy nem mehetünk sajnos.. de anyu bejön és keres magának gatyát nálam! xD és megkérdezi, hogy ebbe mész? mondom meglepetten miért, mehetek?? O_o "hát nem nagyon örülök neki, de igen" xD aztán apu hív, mondom neki, hogy megyünk el nemsoká moziba a Krisztiánnal =) és tök örült neki meg minden.. el is ugrott egy kicsit addig amíg készülődünk meg ilyenek.. "besegített" xD aztán elindultunk a WestEndhez... mert úgy beszéltük meg hogy ott találkozunk a bejáratnál.. taliztunk is meg minden.. aztán mikor járkáltunk a WestEndbe rá beszéltük a Barbival, hogy csináltassa meg a piercinget.. xD nagyon nagyon nehezen ment.. mert betrotyinak tűnt.. de annyira erőszakosak vagyunk, hogy rávettük és belement xD jó hamar vissza is jött! O_o azon csodálkoztam.. De olyan k*rva helyes lett vele aahh xD jól áll neki nagyon! Én ajánlottam fel neki mint ötletet, hogy csináltasson a szemöldökébe két pontot.. és tényleg nagyon megy hozzá.. Na mindegy aztán mentünk a mozihoz.. Ő addig bement a mosdóba bekenni az újdonsült pc-jét.. xD Barbim meg addig megvette élete első mozijegyét.. olyan édes volt.. xD és hát utána bementünk a moziba az Eclipse-re olyan jóó film *-* csak még a másodikat nem is láttuk a Barbival.. xD de így is jó volt.. nem is zavart, hogy feliratos.. nah és kb ennyi.. megnéztük a filmet.. kijöttünk kajáltunk valamit a KFC-ből ;) beszélgettünk közben.. csak sajnos rám jött egy akkora depi felhő.. nem tudom miért.. talán azért mert a Barbiról átjött rám.. :( na és hát utána indultunk hazafelé.. édes drága szejejmem nem tudott elkísérni hazáig sajnos T_T mert a kis bolond elhagyta a telefonját a nem is tudom hol.. Burgerbe talán.. és azért ment vissza.. De úgy volt, hogy a nyugati villamos megállóig kísér csak el.. jött a villamos és gyorsan elköszöntünk.. olyan szomorú voltam, hogy nem igaz... erre hirtelen meglátom, hogy elém jön.. xD tök megörültem neki ♥ aztán a Blaháig kísért csak el.. utána leszállt.. és láttam az ablakban egyre jobban távolodni tőlem T_T :( olyan rossz volt..
Na de ennyi volt kb így elég hosszasan leírva a napom :) legalább nem volt unalmas.. De AJJJJ BASS*US!!! MOST JUT ESZEMBE, HOGY HOLNAP VERSAILLES KONCERT! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VÉGEM VAN! ÉS NEM LEHETEK OTT.. T_T egész nap csak szomorkodni fogok.. T_T olyan rossz lesz .. ááh... LM.C-t is elkellett viselnem.. meg még majd ezt is.. nem hiszem el.. T_T az is 10.-én volt.. csak Áprilisban.. úgy utálom mostmár a 10-es számot.. :@ T_T

10:35
________________________________________________
Ez a nap is kurv* jó volt! váratlanul Mariann beállít, és felajánlja, hogy menjünk el sétálni.. vagyis a Szépművészeti színházhoz.. és én olyan jól éreztem magam ott annál a helynél! :) megnyugtató, és nagyon szép! Felmentünk a Zikkuratra is.. xD azt hittem fel nem jutunk oda.. xD de olyan erőszakos a Mariann, hogy olyanokba visz bele.. xD meg az a labirintus is tök jó volt..
Aztán meg a Barbiék beleültek ott a híd alatt a vízbe.. tök elbújtunk.. :) utána indultunk visszafelé meg minden.. Barbiék olyan szomjasak voltak.. útközben meg a locsolóba belementünk.. és tiszta vízes lett mindenünk majdnem.. xD kerestünk valami csapot vagy valamit, de nem találtunk.. és elmentünk a mekibe.. mert ott tudtunk legalább inni.. És erre hirtelen kit látunk meg???? Az Orsi ott ül azzal az ocsmány csajjal.. xD majdnem megállt a szivem, hogy hogy lehet ekkora véletlen... xD pont összefutni az Orsival! xD ááh... nem gondoltam volna.. xD na de kb ennyi... xD nagyon jó volt!! mostanában nem olyan unalmasak a napjaim.. Holnap meg jön a Krisztián édesem (L)

21:43



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat