Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Luna naplója


mazsola9 [124359 AL], gazdája Luna
2010-08-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/124359
2010-08-09

Anyu nem semmi vagy, hogy hirtelen előállítasz egy ilyen ötlettel, hogy nem-e csinálunk családi programot.. nagyon megleptél! azt hittem sosem fogom ezt hallani tőled!! nagyon örülök neki.. :) remélem akkor ma sikerül..

12:12
___________________________________________
Hát ezt még én se nagyon hiszem el, de .. ööö.. lett piercingem!! *-* úúúgy örülök neki!! :) mióta ezt hajtom már.. ésés véééégre!!! tök be vagyok zsongva!! xD Egyébként jó kis nap volt.. bár nem annak indult, mert mikor felhoztam ezt az ötletet, hogy piercinget akarok még itthon anyának, akkor hát nem nagyon volt benne.. de nem is az, hanem jött velünk Joshua is.. és hát neki még útközben elmondta anyu, hogy én akarok .. és onnantól végig majom volt már a Joshua.. bár még ott annyira nem is.. mert még Blahánál bementünk a McDonalds-be.. aztán a WestEndnél meg már hülye volt végig .. mert mentünk le a piercingeshez.. egyébként megvoltam lepődve, mert mikor benn voltunk, akkor tök elkezdtem parázni... xD bár annyira nem, mert beleképzeltem, hogy milyen jó lesz ha már benne lesz.. xD ja és nem volt valami kellemes mikor szúrták.. azt hittem, hogy alig fogom érezni... meg az a pasi aki csinálta elég durván nézett ki! xD tök befostam tőle.. mintha direkt lenne úgy... na kb ennyi.. elvoltunk végül is négyen a WestEndbe.. nagyon jó nap volt! :) ezen a nyáron ez volt a 2. legjobb nap.. ^_^ Csillagos ötös!!

23:12

Jah és böb nagyon gáz, hogy a Mariann ilyen majom lett.. vagy volt veled.. nem hittem volna, hogy csak eddig bírjátok majd.. :S de majd találsz jobb csajt hidd el! :) a Mariannál 1000-szer jobbat! A veréb ma jól kikezdett veled.. xD lefog rád csapni 29.-én.. xD ha minden igaz.. xD

23:15



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat