Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Luna naplója


mazsola9 [124359 AL], gazdája Luna
2011-07-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/124359
2011-07-31

Mivel nincs kedvem leírni, hogy mi történt tegnap újra ezért bemásolom azt amit elmeséltem egy ismerősömnek... =D neki már leírtam..

Húúú.. hát eléggé történtek dolgok tegnap.. nem unatkoztam az biztos.. huu.. komoly volt nagyon.. de fúúúj is ...

Elmentünk Barbival ketten Margit szigetre.. ott elvoltunk.. etettem lovakat.. meg őzeket.. ahhj annyira szeretem a lovakat.. Na mindegy stb.. Aztán később elmentünk a Westendbe.. ott kajáltunk.. és hirtelen egy olyan 40 körüli pasi odajön hozzám, hogy te egy tündér vagy!! és istenített hallod szinte.. mindig mondta rám a szép szavakat... aztán megkérdezte zavar-e ... mondom ááh neem.. és akkor oda leült hozzánk és beszélgettünk hárman... ő kérdezte az állapotomat mi a neve stb.. gyógyítható-e.. aztán mikor belemerültem ebbe a témában, hogy hogy érzem, meg mit érzek elkezdett sírni... meg aztán mondta az ő életét is, hogy kőműves.. meghogy ő is volt úgy, hogy nem tudott járni.. stb.. aztán kezet is csókolt nekem... mondta ne haragudj de ezt muszáj... LOL XD OKÉ ...aztán mondom neki lassan mennünk kell... kb olyan másfél órát beszélhettünk vele.. aztán bementünk a Match-ba még egy kicsit.. mondtam neki.. de erre ő is bejött.. mondom magamba jól van.. azért erre nem számítottam.. XD aztán én venni akartam sört.. vettem is.. ő meg vett bort nővéremnek.. oksa.. eléggé késésben voltunk már.. siettünk a villamos megállóba.. addig iszogattam a sörömet..a pasi is jött ám... megjött a villamos , és még arra is felszállt velünk.. De valahogy megpróbáltam neki célozgatni rá, hogy nehogy elkísérjen minket hazáig... úgy finoman.. mondom neki te meddig jössz? mondja, hogy ameddig szeretnéd.. mondom akkor itt a Baross-nál szerintem búcsúzzunk..... mondta, hogy rendben..
leszálltunk... és még Barbival megitták a bort.. én is ittam belőle.. meg még plusz a sörömet is... elment eléggé az idő... aztán mondom nah tényleg muszáj mennünk.. aztán adott puszit.. az arcomra.. aztán mikor a harmadik puszit akarta volna adni az arcomra erre megcsókol SZÁJON !!! ÚÚRISTEEEN... nem tudtam hogy hogyan reagáltam le.. hallod annyira lesokkolt , hogy csak elfordítottam utána gyorsan a fejem, és az arcomra adta a többit... wááá.. KOMOLY VOLT!!!! aztán mentünk volna tovább.. erre egy kicsit jött még.. és a Barbi mondta, hogy na akkor szia :) és elment.. mondta nekünk utána, hogy veszélyesek vagytok! XD

12:51



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat