Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Luna naplója


mazsola9 [124359 AL], gazdája Luna
2010-06-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/124359
2010-06-14

Hűű jesszusom, nem olyan rég annyira a összefostam magam, mert akkorát villámlott, hogy else lehet mondani... én még ilyet nem is hallottam.. T_T mintha tök közel lett volna.. wáá..
és kettő olyan volt eddig.. T_T de már pont kezd elálni.... nem semmi volt... ááhh megint .. de ez már nem volt vészes...
De tegnap nagyon jól éreztem magam, mert elmentünk a Barbival 18:00 órakkor sétálni ketten... meglátogattuk a Mariann-t és elmentünk vele az Orczy-ba egy kis időre.. de utána már mennie is kellett vissza.. de ott annyi szúnyog volt, hogy hihetetlen! azt hittem felfalnak... vagy szúnyog invázió van... O_O na aztán elkisértük vissza a Mariannt, és mi utána még nem mentünk haza, hanem elmentünk a Mekibe.. :-) fagyiztunk egyet... utána meg elmentünk a Corvin-hoz, és hát olyan undorító lett arra.. csak úgy lestem, hogy minek kellett ezt csinálni... :@ mert hát gondoltuk benn szétnézünk egy kicsit, de hát így hogy ott felbontották az egész betont... :S na akkor visszafordultunk, és elmentünk gyalog a Rákóczy Tér-ig.. xD ott ültünk egy kis darabig a padon.. utána tűzés hazafele, mert hát szegény Barbimnak ma van a szóbelije.. és akkor volt fél 10... és hát 10-re pont hazaértünk.. de jó kis nap volt.. legelső alkalom, hogy anyu elengedett minket ketten... Már csak sikerüljön a drágámnak az érettségi szóbeli, és onnantól már jó lenne.. most az egyszer pozitív próbálok lenni... :)
Ja meg ma jön még a Krisztián macim.. remélem akkor nem lesz ilyen idő.. :S hogy ekkora zuhé van...

Barbim kérlek légy nagyon ügyes!! és figyelmes! :) ne izgulj, mert nincs miért... nem vagy te béna!! bízz magadban! én és a Mariann is bízunk benned!

10:15
__________________________________________
Milyen szépen kisütött a nap! *-*
Jaj Barbim vajon miket húzol, és mennyit tudsz belőlük..
Annyira szorítok érted, hogy az egész gyomrom görcsben van!

11:50
__________________________________________
Jaj és még most jut eszembe, hogy tegnap tök vicceset álmodtam.. xD az volt így röviden (Azért röviden , mert most nincs kedvem oldalakat írni) Szal az volt, hogy a Krisztiánnal elment a Palkó boltba venni egy csomó kotont.. xD és ilyen chipses zacskó szerűbe volt benne.. x"D egyet el is használtunk a Macimmal, és hát a kotonos zacsi ott maradt az asztalon.. x"D (nem a használt, hanem az a chipses zacsis) és hát anyu vesz belőle, és megesz egyet.. xD mondja de furcsa íze van! ez ugye nem koton? xD mondom ááááá dehogyis!! és rágta tovább.... x""D ajh, nagy volt.. xD

11:55



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat