Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Luna naplója


mazsola9 [124359 AL], gazdája Luna
2012-01-17 2012-01-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/124359
2012-01-17 2012-01-15

Hmmm... tegnap... áhh.. durca...
Pont csináltam egy új facebook felhasználót valaki miatt..
Ehh.. de utána meggondoltam magam és nem írtam az illetőnek.. de ő meg barátnőmön keresztül felkeresett engem, hogy beszélni akar velem.... eh.. Kellemes érzés volt újra beszélni vele.. De én vagyok a hülye, hogy nem bírtam ki... mindegy.. talán kicsit könnyebb , mert tudom, hogy nem akar újra velem lenni ..

Ja és 15.-én meg megnéztük az új lakást ahová költözni fogunk majd.... a XX-ba.. tök jóó~ nagyon jó kis lakás.. igaz, hogy sajnos nem a miénk, csak albérlet... de tetszik.. nem túl tágas, de végre van külön szobám.. vagyis lesz!
hamarosan költözünk el... el se hiszem! ha visszagondolok .. olyan mintha nemrég költöztünk volna ide... bár azért jó sok idő eltelt már... sok emléket hagyunk itt... jót és rosszat egyben..

Na de mikor odaértünk, akkor mondom anyuéknak, hogy vegyenek finomakat a boltban.. xD ... aztán vettek chipset, meg ilyeneket.. és mentünk fel.. a liftnél kicsit vicces volt, mert nem akart azonnal működni ... de végül is sikerült, de csak Csillivel mentem fel.. a többiek lenn maradtak.. anyu meg ugye nem tudja, hogy merre kell menni... xD aztán ott a lépcsőházban a másodikon várjuk őket , hogy jöjjenek... hallom Barbit, meg Henit , hogy röhögnek.. mert megszólaltam, hogy heló! xD és szakadtak rajta... anya meg ideges volt.. Gyorsan előre mentünk Csilivel a lakásba be, és úgy megvártuk őket...

Ott szépen felvettük a fűtést, meg minden, mert eléggé átfagytunk! Én kb a kezemet nem tudtam mozgatni.. (Közbe most ahogy írom ezt felhívott Norbi. :) tiszta cuki )
Na és hát a radiátorra raktam a kezemet.. nagyon fájt is meg minden... na mindegy leültek a földre aztán kajáltunk.. :D kimentünk a hatalmas teraszra aztán bagóztunk... Heni meg Barbi kifeküdtek a nappaliba a padlóra.. és én is melléjük feküdtem... :D ott kamuztunk hogy alszunk meg minden.. bezártuk az ajtót , és anyuék táskáját kiraktuk nekik.. XD nagyon jó kis nap volt!!!
aztán úgy kb ennyi... jöttünk haza...

12:22



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat