Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Luna naplója


mazsola9 [124359 AL], gazdája Luna
2012-03-24 - 2012-03-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/124359
2012-03-24 - 2012-03-25

Gyorsan leírom már milyen volt ez a két nap!
Mind a két napon elmentünk a Margitszigetre.. 24.-én Aziz-al találkoztunk, és Hakimmal... Mikor mentünk akkor először bementünk a Westendbe leadni Heninek az önéletrajzát stb munkalehetőség miatt... Aztán indultunk is a Margitszigetre!
Mikor leszálltunk ott a hídnál megláttam Hakim-ot.. Ott voltam előtte, de nem nézett volna rám... Elment hátra, és követtük.. Na ott vett észre, és mondom neki Sziaaa... Ő is köszönt felismert, és megpuszilt.. Mondom hol van Aziz?? Szegényt egyből ezzel zaklattam.. xD Aztán mondta benn van Margitszigeten.. Mentünk be és ott lenn voltak a Dunánál.. én ugye oda nem tudtam lemenni... Hakim lement, és gondolom mondott valamit nem hallottam csak láttam őket, hogy megérkeztünk.. És hát volt ott egy csaj is akire nem számítottam... Szamantának hívják már akkor a továbbiakban megtudtam.. És hát hátulról már észrevettem Aziz-t.. Ő is engem... Mosolygott, és integetett... én is neki... hülye gonosznak.. -_- XD És hát... Na mindegy mentünk sétálni csak úgy amerre jött... És találtunk egy helyet ahol Heniék tollasozni tudtak... Ja és amúgy Hakim nekem adta a sörét... XD épp hogy egy kortyot ivott csak belőle... Én meg ugye aznap alig ettem valamit megittam, és hát azért nem nagyon csak úgy pont jól éreztem kicsit tőle magam... csak annyi, hogy nem feszengtem..
Na és hát játszottak minden... Majdnem mindenki mindenkivel ... (TOLLASOZOTT XD) Elvoltak nagyon... huuh... Aziz milyen jó volt... jól csinálta nagyon.... Aztán Szamantával valahogy tök jól összebarátkoztunk... Ja meg Hakimmal kettesben maradtunk... elmentek Barbiék is meg Azizék is... És csak mi maradtunk ott a fánál... már sötétedett... és hát jól elbeszélgettünk... stb... én kérni akartam volna tőle egy csókot de beégtem.. XD nem akarta mert hogy nem járunk.. Pedig pont ő nem olyan típus , hogy ez gátolja ... meg semelyik nem ilyen... Csak megjátszotta magát.. az elérhetetlent.. XD
Na de aztán idővel megérkeztek Azizék ... És hát ... Szamanta mondta a fiúknak, hogy beszélhetnék Rékával négyszemközt? Ők eléggé tiltakoztak.... de hát rávettük őket kicsit menjenek arrébb... De minket figyeltek végig meg minden messzebbről... És hát Szamanta mondott olyan dolgokat amik egyáltalán nem leptek meg Azizról, hogy közben mit csinált mialatt nem voltak velünk.. hmmm.... Na mindegy kicsit összebarátkoztunk ... stb.. aztán már indulniuk is kellett... Aziz odajött hozzám, és a hajamba túrt... és simogatta a fejemet... Mindenki adott puszit stb.. Csak valamiért Aziz nem adott nekem.. Mondom neki adjál már .. Aztán az arcát dugta ide.. és én pusziltam meg csak... Ehh.. Nagyon egy kis szemétláda amúgy ... hah..
No mindegy ők elmentek.. Barbiék akkor jöttek visszafele.. ők is elköszöntek egymástól... De mi még ott maradtunk egy kicsit Szigeten... odamentünk a Dunához közel.. Barbiék leültek.... én is bámultam a hullámokat, és teljesen elbambultam... el is érzékenyültem kicsit... Utána telefonomon közbe facebook-on beszélgettem Bobyval.. <3 Bobyy... jajj te.. tegnap este milyen gonosz voltál már velem MSN-en... na de ez egy másik sztori..... X'D
Hmmm... na de úgy a nap körülbelül ez ennyi volt... ott chipsezgettünk ... cigiztünk... és indultunk hazafelé...
______________________________
03.25

Ez a nap is jó volt , de erről most csak így nagy vonalakban van már kedvem beszámolni, mert már eléggé sokat írtam.. Szóval ekkor is kimentünk a Margitszigetre, de csak hárman.... Heni,Barbi,én... Elvoltunk.. járkáltunk .. Csináltunk egy két képet.. Mondtam, hogy én nagyon kívánom a főtt kukoricát.... vegyünk! Aztán vettünk is... Ja meg vattacukrot! Nem is tudtam magamról, hogy szeretem .. Fincsi volt.. áfonyás... azzal is lett egy kettő kép.. :)
Aztán megettük a cuccosokat... én meg megittam egy pohár bort... bár elég kicsi volt.. csak 1dl.. de azért jó volt... Na de indultunk haza , és még itt Erzsébeten beültünk hazafelé a helyünkre .. megittam még ott egy pohár bort.... bagóztunk 1-et ... hazafele úton is.. és kb ennyi volt.... És felhívtam telefonon Boby-t.. beszéltünk vagy 1 fél órát... Nagyon jó volt :) Imádom a srácot nagyon !! :))
Jaaa meg mikor mentünk ki Szigetről akkor jött velünk szembe Lola, Brasch Bence meg a Fluor... XD Lola olyan nagyosan nézett... tiszta nagyképűen... Na de tényleg ennyi volt a beszámoló , mert már fáj az ujjam... XD

Mai dátum 03.29

11:04



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat