Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Luna naplója


mazsola9 [124359 AL], gazdája Luna
2011-06-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/124359
2011-06-27

06.26 A mai nap is nagyon jó volt!!! Már ameddig.. lényegtelen!!!
Nagyon kellemesen csalódtam benned Juli!! Tényleg nem hittem volna, hogy ilyen aranyos csajszi vagy, és ilyen jól elleszünk majd! Tényleg olyan volt mintha már vagy 6 éve ismernénk egymást.. Én azt hittem előszőr, hogy én végig punnyadni fogok... a MONDO-t is amúgy azért hoztam el otthonról... =D Unaloműzésnek... de hát nem volt rá szükségem , mert annyit baromkodtunk, hogy az valami hihetetlen... Előszőr azt hiszem azzal az Elvis Presley-vel kezdődött minden .. XD aztán Westendben azzal a sálas öreganyóval.. aki mérgesen várta a vevőket.. xD Barbi komoly volt , hogy tényleg odamentél hozzá.. xD de videón meg is lett örökítve..
Sok sok minden hülyeséget kitaláltunk amin könnyeztünk szinte a röhögéstől...
Akkor volt még a kerekesszékes bungee jumping.. XD XD 2x is megcsináltuk..
Barbi és a hamburger.. XD XD Barbi és a csokis fagyi... szeegénykémet végig csak szivattuk ketten.. De Barbim tudod jól, hogy ez csak a szeretet megnyilvánulása!! <3 :D Barbi meg a csokis fagyi.. x""D és még sok sok ilyen volt..

Jaaj, és hazafele olyan boldog voltam, hogy villamoson összefutottunk Nikiiim!!! úgy hiányoztál nekem!! De úgy meglepődtem.. nézek, és mondom héé ez a csajszi tökre ismerős... aztán... wáááá tök jó volt!! =) Majd ha szombaton ott vagyunk az Üvegnél akkor megcsörgetlek mindenképp !!! És próbálunk bulizni egy jót... ;) Igazán rám férne... és szerintem rád is!! :)

KÖSZÖNÖM EZT A NAPOT NEKTEK!! Ti bearanyozzátok!! <3

16:00 most épp itt van Juli nálunk.. nemsoká jön Margó is :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat