Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Luna naplója


mazsola9 [124359 AL], gazdája Luna
2011-05-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/124359
2011-05-09

Tegnap nagyon jó volt!!!! 6-an voltunk :) Barbi pasija (Gyuri) hozzám is jött egy fiú akit Petinek hívnak, és ő is szereti nagyon Japánt ^-^ Elbeszélgettünk és jó volt vele.. zenét hallgattunk... itt volt Beni is , és Margóm is.. Beni és Gyuri sokat hülyült egymással.. XD Gyuri k*rva jó fej!! :D Jó kis nap volt :)) és kaptam Petitől Sushit! *-* amit vacsira meg is ettem.. de csak 1 részét.. még hagytam magamnak .. : ) és volt öömm... kissu is.. :$ baromira élveztem.. jó volt nagyon.. :$ csak hamar elment az idő.. de jó kis nap volt! :) Nem ilyenre számítottam! *-* 

13:28

A tegnap előtti nap meg húúú... olyan egy bunkó a Messi hogy az valami hihetetlen.. odamentünk hozzá egy kicsit dumálni.. aztán mondja majd beszélünk facebook-on.. most eladok.. vagy mit mondott.. de áh.. mindegy.. olyan ideges voltam, hogy azt hittem egy életre megutálom az ázsiai pasikat.. de aztán estére hamar elszállt az idegem.. xD Persze iránta megmaradt..
Jaj de aztán megismertünk még 2 jófej embert... szombaton.. vagy pénteken? O.o hmm nem tudom mert ezen a hétvégén szinte nem voltunk itthon semelyik nap.. kivéve ugye vasárnap.. Na és hát a Nyugati aluljáróba egy ilyen piálgatos helyen táncolt egy csajszi, de valami baromi jól nyomta!!! O.o sokáig elnéztük amit észre is vett.. de először elmentünk mellettük, és küldtek nekem puszit, meg szivet... :D de végül is visszatévedtünk hozzájuk, és kivülről néztük a csajszit, mert még táncolt.. Black eyed peas-re nyomta meg még volt valami nagyon jó szám ;) aztán azt is észrevette, hogy visszamentünk nézni.. :D egy idő után kijöttek hozzánk a Lajossal.. :) persze vad idegenek voltak először.. Én tök jó fej voltam.. xD elkezdtem neki mondani, hogy kuuurva jól nyomtad!! de semmi szia először hanem ezzel támadtam be egyből.. XD aztán bemutatkoztak.. őt Nikinek hívják.. a pasit Lajos... és behívtak minket .. kérdezte Lajos kérünk-e valamit.. én mondtam hogy kólát.. Barbi is azt kért... közben elbeszélgettünk ;) hallgattunk hangosan zenét.. Tankcsapdát .. :)) jó volt nagyon!!! majd máskor is megyünk hozzájuk az fix !! ;)

14:04



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat