Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Luna naplója


mazsola9 [124359 AL], gazdája Luna
2011-07-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/124359
2011-07-10

Ilyen nincs, hogy ilyen régen írtam a naplómba?? Ennyire rég nem írtam volna?? O.o

Azóta nem olyan kevés dolog történt velem... Jőnius 30.-n még elmentünk anyuval, meg Barbimmal orvoshoz... megnézni az állapotom stb.. neurológushoz amúgy.... de nem volt semmi extra.. én azt hittem, hogy vészesebb lesz.. de nem.. még a kocsiból sem kellett átjönnöm.. őt vizsgált meg.. csak kéne nekem sürgősen olyan korzett fűző.. :/

Am tök jó nap volt még az , mert nem egyből jöttünk haza.. reggel keltünk olyan negyed 8-kor... és mentünk a villamoshoz, közben anyu ott várt minket meg, mert ő meg melóba volt addig... és hát mikor végeztünk az orvossal, akkor még elmentünk megkeresni Barbinak azt a sulit amibe lehet, hogy járni fog.. felhívtuk ezért a Margót, mert nem voltunk teljesen tisztában az utca nevével.. XD röhögtünk egy jót... de végül megtaláltuk a sulit.. bement a Barbi.. aztán mi addig anyuval sétáltunk egy kicsit.. néztünk egy tök jó boltot.. tök sok jó cucc volt arra... aztán meg eleredt az eső egy kicsit.. de azért gyalog hazamentünk... (^_^") persze én ötletem volt.... a Barbi és a Csilli felszálltak a buszra, mi meg anyuval inkább gyalog mentünk... de közben meg én kifigyeltem egy kínai éttermet... és anyu bement vett szecsuáni csirkét.. és valami isteni volt... *-* az eladó is olyan aranyos!! Ahogy mosolyog, meg ahogy beszél.. ajj.. nagyon édes.. Na mindegy .. a másik meg az, hogy júli 4.-én sikerült elmennünk a ZP-be... de sajnos csak negyed óráig lehettünk körülbelül... vagy talán egy nagyon kicsivel kevesebbet... :/ mert anyuék hívtak, hogy menjünk hazafelé... pont vettünk már piát is.. minden.. szal akkora szívás volt.. :/ a hangulat is tök jó volt...
de előtte meg szereztünk egy olyan b*szott jó hajvasalóót.. =P :D úgy örültünk neki, hogy mentünk egyből kipróbálni, hogy működik stb... és nagyon jó..
Elneveztük Miyavinak.. XD 
de mindegy villamosmegállóba anyuék megvártak minket... de azért még körülbelül pletykáltak vagy szó szerint 1 órát!! és mi vártunk rájuk, hogy jöjjenek már.. mi addig a kínai étteremnél megvártuk őket.. az eladó megint csak olyan aranyos volt, hogy ááá  *-* kérdezte, hogy segítsen-e bemenni ? azzal a cuki akcentusával..
végül is 1 óra elteltével elindultak... de én anyut rábeszéltem, hogy én nem megyek buszal majd ők mennek.. de mi Barbival együtt megyünk ketten haza gyalog... oksa rávettem és annyi körülbelül ez a nap..
aztán meg július 7.-én sikerült új piercinget is csinálnom az orromba ami még így 12.-én kicsit érzékeny.. :D de úgy örülök nekiiiiii *-* szerintem nagyon jól áll.. de a többiek szerint is.. :) am Orsival meg Margóval voltunk aznap.. mekibe elhülyültünk utána... annyi..
és az uccsó sztori 9.-én el akartunk menni Margóval sétálni.. oké minden.. elindulunk itthonról.. és kérdik merre menjünk?? mondom szerintem menjünk a Margit szigetre.. ellenkeztek mert ilyen meleg van meg olyan meleg van.. aztán mondtam, hogy jóó én meg se szólalok mert már én sose mondok semmi jót... aztán villamosra közbe felszállt BNF Frank.. :D nagy volt.. aztán mondom na ez tuti, hogy a Nyugatinál fog leszállni... úgy is lett.. aztán mondom Barbinak szálljunk le!!! de neem szállunk.- de szálljunk le.. neem.. aztán mentünk a Margit szigetre.. ahová nem bírtunk bemenni, mert a Mechvát Ligetnél szálltunk le, és az afelőli bejárat az meg kerítéssel le volt zárva.. na mondom oké.. én már itt fogok megpukkadni.. mentünk visszafele.. a ... WESTENDBE.. szokásosan-- de hál istennek, hogy így alakult.. mert elhülyültünk egy sort a Westendbe.. kikötüttünk az aluljáróba.. és ott kiröhögtünk mindenkit kb. XD meg hülyültünk stb.. elmegy előttünk egy emo csaj akire a Barbiék azt hitték, hogy pasi.. és Margó tök hangosan elkezdi mondani, hogy ez pasi.. a csajszi meg hátra fordul és mondja, hogy nem.. és megy tovább.. XD Margó még utána szól, hogy mi nem? de csak sóhajtott egyet... na mindegy elfelejtődött.. hülyülünk tovább.. ott sétálunk aluljáróba oda meg vissza.. XD és elkezdtek rajtunk röhögni Zsaklinék... xD a fiús csaj... észrevettem, hogy jönnek kifelé.. Gerdi meg Zsaklin hozzánk egy üveg borral... és megkérdik, hogy van egy bor nyitótok?? de közben szakadnak a röhögéstől.. és alig tudták megkérdezni.. meg mi is szakadtunk.. xd azt hitték bevagyunk baszva...mindegy mondjuk hogy nincs... elmennek hátra.. és szereznek bor nyitót.. mi még mindig ott állunk, és röhögünk a történteken... ők meg mennek vissza felé.. és mondják, hogy jöhettek piálni.. mondom tényleg?? mondja jah.. guruljatok ide.. XD mondjuk Barbiékkal, hogy f*szaaaa.. . ilyen még nem történt velünk soha , hogy ilyen jó fej idegenek behívnak minket a csapatukba.. aztán végül is mindenki olyan jó fej volt.. nagyon aranyos volt az egész-- de Gerdi a legjobban meg a Maya..  Nessi is az volt.. Zsaklin meg hát fáradt volt.. és nem volt túl jó kedvű, meg bőbeszédű.. de jól elvoltunk.. Gerdi már a végén át is ölelt minket.. mikor mennünk kellett.. XD imádom... tök jó volt.... aztán észre sem veszem. és ő tol engem.. (na nem félre érteni XD nincs is mivel) és elkezd futni velem.. XD aztán Nessi is akart tolni egy kicsit.. na mondom már mindenki tolni akar.. :D aztán elköszöntünk egymástól benn .. átöleltük megint egymást.. :) és mondom óó annyira kár, hogy mennünk kell.. meg Gerdi is mondta. hogy olyan rossz, hogy mentek..  :)

Úgy kb ennyi... nem is tudom mikor értünk haza.. olyan háromnegyed 11 de nem kaptunk semmit érte.. tök jó nap volt.. :) egyik legjobb ezen a nyáron..



11:38
07.12



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat