Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Adri naplója


!Hugi! [76821 AL], gazdája Adri
2004. november 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/76821
2004. november 29.

szépjóestét:) jó lenne, ha jó lenne:) bár tulajdonképpen abszolut nem rossz, sőt... de szétmegy az agyam. megártott a nagy koncentrálás, bizonyám:) de ezt nehogy elhiggyétek, a világért se...holnap írok németből, kéne tanulni, emellett meg kellene írnom két hivatalos levelet, és egy fogalmazást a környezetszennyezésről (NÉMETÜL!!!) hát emberek, kezdem feladni... de, ma 4-től fél 7-ig azért elég jó elfoglaltságom volt:)) Anyukámmal elmentünk körülnézni, estélyi ruha terén (tudjátok, szalagavató:)))) nah, elméletileg 5-ig voltunk csak, mert akkor kezdődött a szülői, de hát egy kicsit elhúzódott a dolog:) és találtunk is naggggyon frankót:) meg is kérdeztem a nénit, hogy hát mennyibe kerülne (akit mellesleg kedvem lett volna képen törölni, de ez már más kérdés, szal elég bunkócska volt a drága..). és mondja ám a nő, hogy 18 ezer. hát oda voltunk a boldogságtól, hogy ezt most megvesszük, mert ez volt eddig az ajánlott legolcsóbb, és ez nézett ki a legjobban:) erre a nő nagy röhögve közli, hogy bocsi, a kölcsönzés kerül annyiba, és ha meg akarjuk venni, az 58 EZER lesz...nah, itt mondtuk, hogy bocsi, és két perc alatt leléceltünk..de végülis találtunk egy elfogadható árút, és szépet. január közepére kész is lesz a méretre igazítás:) de végső soron örülök, hogy ezt választottam, és nem az amúgy is megfizethetetlen árú másikat, mert ez sokkal jobban tükrözi az egyéniségemet is:) tudniillik a másik felsője hímzett volt, ez meg csak sima lesz. ez mégiscsak jobb, nem?:)) dehogynem:) nah, majd meglátjátok...:))
de az, hogy egy nyavalyás stóláért 3ezer Ft-ot elkérnek, az egyenesen röhej. egyébként nem gondoljátok, hogy brutálisak ezek a ruhaárak amúgyis??? hát öregem , a ruhám áráért simán síelek 2-3 napig...de hát ez van:)) és tudjátok, ott lesz még a gólyabál is (csak vegyenek fel!!!!!) meg persze imádott barátnőm anyukájának esküvője, tehát ebből egyenesen következik, hogy jó hasznát veszem majd a ruhának:) ami egyébként bézs-kék lesz:) de nem tudom, ez kinek mit mond:) de azok, akiknek látniuk kell, úgyis látni fogják:)))
MÁS: képzeljétek, ma nem tudtam menni táncra:(((((( annyira de nagyon rossz volt, hogy azt el sem tudjátok képzelni...azért nem tudtam menni, mert próbálnunk kellett az énekkarral a székesegyházban..remélem, szerdán be tudom pótolni a lemaradást:)

asszem nem történt ma más:) de ami történt az igenis fontos volt, nem gondoljátok?:)))

Drágám, szeretlek:))




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat