Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

maszat naplója


Dr.Zozó [116742 AL], gazdája maszat
NÉGYES CSÚCSTALÁLKOZÓ II.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/116742
NÉGYES CSÚCSTALÁLKOZÓ II.

Természetesen szóba kerültek a gyerekek is, meg még sok minden, de jaj annyira rohant az idő. Ötre Csuy és én is suliba kellett menjünk.
Valahogy sehogy se akaródzott a dolog. Pedig a varkocsos tanár úrral volt az első órám, és azokat az előadásokat szeretem legeslegjobban.. Már majdnem ötöt ütött az óra, mikor megveregettem Csuy vállát: „ Lehet egy indiszkrét kérdésem? Te még mész németre?” Mivel rögvest biztosított róla, hogy dehogy megy, én is sóhajtottam néhányat a tanár úr után, és maradtam. Így aztán még egy órácskát töltöttünk együtt nagy boldogan. Valami kisebb hitvitába is belekeveredtünk, és sajnálkoztunk, hogy nincs ott a Főnök, mert ez neki való téma lenne.
De hát csak ketyegett az a fránya óra, legalább a második előadásra be akartam érni, Táltosnak is dolga volt. A lányok úgy döntöttek, még maradnak, hisz úgyis egyfelé vezet haza az útjuk. Csuy már nem bírta tovább, kirohant cigizni, addig még ott tébláboltunk vele az utcán. A felszolgáló lányok kicsit furcsán néztek ránk, ahogy kicsődültünk. Táltosnak mindjárt eszébe is jutott egy eset , mikor valami vendéglátó-ipari egységből távozván a barátja rámordult: „Rohanjunk!”
Na nem, mi becsületesek voltunk! Lencsit ott hagytuk tartani a frontot.
Csuy és én a hatalmas búcsúölelés közben majdnem óriásit tanyáztunk a havas járdán. De most már tényleg el kellett válni.
A varkocsos tanár úr még benn volt a teremben, úgyhogy egy életem egy halálom megkérdeztem Tőle, mikor fonogatunk. Azt felelte jó lenne, de mikor épp arra tértünk volna mikor is…megszólalt a telefonom.
Ki kell ábrándítsalak benneteket. Ezúttal egészen véletlenül nem Gery volt. Ő már csak hazafelé a vonaton jelentkezett újra. Azt hiszem bekapcsolva felejtettem a poloskát, és meghallotta, hogy betértünk egy éjszakai bárba. A fenébe, nagy ballépés egy titkosügynöktől bekapcsolva felejteni a poloskát. :-DDD





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat