Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ssicc naplója


Molly baby [108394 AL], gazdája ssicc
2005. június 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108394
2005. június 22.

Sziasztok!!!
Előbb elkezdtem irni a naplomat, erre egy pillanatra nem figyelek és akkor rögtön lejár az időkorlátom...És írtam 1 egész hosszú regényt és azt természetesen ki is törötlte...Hát ez felháborító!!!!!!!!!!!!!!
MOstmár el is ment a kedvem regény írástól!!!!
Nem értem az embereket!!! Dehogy mért, azt nem naon toom!!MI rossz van abban hogyha vkinek van piercingje...Sztem semmi rossz nincs benne, meg senkinek semmi köze nincs is hozzá!!! Most ezt nem azért irom, mert vki +szólt mert már egy éve, h van nekem, csak most vki vkinek beszólt és ezen naon felhuztam az agyamat!!!!! nah mindegy!nem idegesitem magamat!de ha vki nem ért velem 1et akkor az írjon!
Tök jo hogy megvan a jogsim motorra és ezerrel motorozok....Csak fogy a benzin.... :))))DE majd holnap tankolok!! És akkor megint úton leszek!!! Mostmár a boltba is azzal meek!!! Sőt a lehető legmesszebb lévő boltba meek, hogy többet motorozzak!!! :))) DE gondolom ez sem érdekel túl sok mindenkit! :P
Mi volt ma még? Jah toom!! Táncorám volt... Azt is ezerrel nyomattam....keményen 4órán kereszül...és aza poén hogy első két óra társastánc volt és a második két ora meg pont az ellenkezője (mármint stilusban), mivel az hip-hop-funky óra volt!!!! DE én noan szeretem ezt csinálni!!!!!!!És az a lényeg! ;)
A multkor voltunk ilyen táncestén Pesten ahol társastáncos zenék vannak meg minden és ott társastáncok mennek(rumba, samba,mambo,csacsacsa...stb.)És én akkor voltam elsőnek a többiek meg másodiknak!! És akkor jött egy fiú és felkért táncolni!!! Táncoltam vele, igaz h nem naon ment de a fiú azt mondta h megmutatja a lépéseket! És helyes volt. Nagyban táncolunk meg minden miközben azt látom h a bnőmék naon néznek engem!!! És mikor befejeztük a táncot akkor visszamentem a többiekhez és a bnőmék fel voltak háborodva, h én akkor voltam ott elsőnek és engem helyes pasi kért fel, és hogy őket meg nem kérte fel helyes pasi! :))))))))))))))))))) Csak gázosak kérték fel őket... :)))
Nah hát asszem nem is irok többet...asszem ennyi elég lesz =re...
de nem toom h mikor irok legközelebb! :))))
majd ha lesz időm akkor irok
nah ennyi cuppa
ui.: ez a kép azon a táncestén készült! :P én vook a narancsos felsős!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat