Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ssicc naplója


Molly baby [108394 AL], gazdája ssicc
2005. július 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108394
2005. július 18.

Szijjjjjasztok!!!!
Végre Itthon!!!! JupppIIIIIIIIIIIIIIII !!!!! :)))
DE nagyon jo volt a Tábor!!!! Rengeteget táncoltunk meg minden, jó társaság, sok buli és rengeteg röhögés!!!! Jajjj Ictenem nagyon jó volt, nem akartam hazajönni!!! De mikor már úton voltunk akkor meg már alig vártam hogy haza érjek!! DE mindegy nagyon LoL volt az egész tábor!!! Ugye Reni + Brigi + Barbi?? Rengeteget röhögtünk meg sírtunk ríttunk eggyütt!!! :)) De legalább +érte...Kaptunk OkLeveLet ezért... :)))

DE azért akit irtam az előző bejegyzésembe azt a gyereket az télleg elcseszte pár estémet....Volt mikor írt nekem sms-t és nagyon elszarta az estémet..Kimentem az udvarra ,zenét hallgatva, és a ping-pong asztalra feküdve figyeltem a csillagokat...És gondolkoztam... DE nem tudtam... Mert van a Fodi és neki van egy öccse a Máté odajött hozzám beszélgetni...LÁtta h vmi bajom van de nem mondtam neki semmit.. DE sohasem gondoltam volna, h ennyire rendes is tud lenni a Máté! Nagyon kedves kis kölök... szal szeressük őt is!! Persze csak a jó ízlés 6áráig!! :)))

Amugy a tábor jó volt csak azt nem bírtam mikor a "büdös magdi" éjjel elkezdett horkolni!! Olyankor a plafonra másztam!! De szerencsére egész éjjel hallgattam az mp3-as lejáccómat...szal én csak egyszer keltem fel rá, de már akkor is azt hittem h felverem őt!!! Mindegy...
DE ettől eltekintve naon CooLL-os volt!!! Nagyon Jó fej csajszikkal barátkoztam össze jobban és már közösen fogunk menni bulizni!!! Már alig várom!!! ;)))

Nah asszem ennnyi szijjjjasztok!!!! és CuppIka mindenkinek!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat