Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ssicc naplója


Molly baby [108394 AL], gazdája ssicc
2005. augusztus 31.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108394
2005. augusztus 31.

HeYhOOoooOOOka!!!
Hát mit is írjak???
Ma olyan nagy forgalom volt nálunnk.. :))
Elsőnek Judit, majd Gajdos..aztán elmentek..aztán Gajdos, majd Dávid majd a Korhadtdeszkás.. nah jó mindegy..senki sem ismeri őket..
Ma volt az évnyitó.... pfffffff... de szar....
Bükki...hallod?! nekünk holnap naon jónak kell lennünk ofőórán különben cseszhetjük és nem ülünk 1más mellett..egész évben..és már kemény min. 4 éve padtársak vagyunk és a 8.-ot is ki kell birjuk 1más mellett.. és ugye mondtam az évnyitón, h ne röhögtess engem??!! :DD vagyis én téged..!! szal érted... bármit csináltam az nem én voltam az te voltál.. :DDD

Nah akkor most épp a Brigivel dumcsizok és el6ároztuk , h új életet kezdünk.. Már a Brigi elkezdte..én meg szaladok, h elérjem a 22-es csatlakozást..Majd kérek egy diákjegyet a kalauztól az új életembe.. és nem retúrba , mert nem akarunk visszajönni.. mindig csak előre..Lehet, h drága lesz a jegy, de állítólag +éri.. én meg kipróbálom..most elvégzem a 8.-ot aztán remélem felvesznek abba a suliba ahová tovább szeretnék menni tanulni és miután befejeztem a gimit elmeek innen jó messzire!!! elmegyek németországba tovább tanulni!!! Minél előbb!!!! (még kitudja lehet, h hamarabb, mint azt bárki is gondolná..).. szal új élet.. remélem minél előbb..
nah mindegy... yoo8



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat