Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ssicc naplója


Molly baby [108394 AL], gazdája ssicc
2005. szeptember 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108394
2005. szeptember 1.

HyyYyYYyYyYy!!!
MOndtam már, h rohadtul utálom az iskolát???
Még el se kezdődött de már elég volt nekem.. Főleg, h tanulni kell, amit én nem szeretnék.. Holnap már rendes tanitás lesz..Hülye dupla némettel..ami szörnyen hangzik!!!Meg töri..és már tanulni kell.. :S
Akkor van más ok is amiért nem szeretnék menni suliba, de nem naon szeretném leírni h mi az.. De végülis +mondtam a gyereknek, h engem már semmi sem érdekel és amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten!! Szal különösebben engem ő már nem érdekel és IjÉÉ!!
Szal egész szar ez a sulis cucc..
Leheet, h kapok egy sportmotort csak már az sem érdekel engem igazán.. Bátyjámmal nézegettük a net-en, de már nem kell nekem motor sem.. de nem baj.. attól függetlenül nagy "kínnal" végig nézegetem, mert ha most nem is, de később azé már milyen komly lesz majd végig furikázni egy nem mindennapos motorral..Amiből nem túl sokat látni a városban..Mert ha veszünk akkor apum olyat vesz ami nincs midnenkinek.szal mindegy és nó comment.
Holnap tánc és beiratkozás az újaknak..tök cool.. :S
Vajon Marcisssék merre kóvályognak?? Otthon vagytok már? Ha igen akkor írj egy levélkét nekem, h majd mikor leszel tutkora net-en. oks? oks! köcce:)
nah ennyi CsáKóCsKa



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat