Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ssicc naplója


Molly baby [108394 AL], gazdája ssicc
2005. július 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108394
2005. július 27.

HeYhOookaaaaaaaaa ;))))
Hát öööm...mit is írjak?? Eddig nem volt semmi érdekes...mert alukáltam és most keltem fel és mindjá lépek próbára jah meg táncra...Jó sokáig aludtam :)) Igaz éjjel egész végig forgolódtam meg gondolkoztam...de nem publikus :))) de reggel eltudtam aludni és akkor szunyáltam..Nah mindegy...
Töck xar, h pénteken nem mehetek a csajokkal bulizni...Azért mert nekem másnap (szombaton) meg már fél7-től szabadtéri főpróbám lesz és oda kell menjek..És ha elmeek bulizni akkor reggel nem fogok tudni felkelni...Mert persze 3-4körül keverednék haza...Szal gáz.. :((( Nem baj...Majd meek kövibe és akkor kibulizzuk magunkat tripla-duplán... :))) Szal ..mind1..nem lényeg..nem téma..
Mostmár kezdem várni a 7végét...de hogy mért azt nem tom...Vmi fura érzésem van...De hogy miért vagy mivel kapcs vagy vmi arról viszont fogggggalmamm sincs... :S --->szal gázz :))))
Nem sokára dél...pár perc mulva...egészkor léptem... :))) DE addig jó lenne vmit alkotni...De sztem nem fog sikerülni...szal mindegy...szal meek...szal majd este írock... ;)))))
Addig is legyetek rosszak és további szép napocskát... :)))))))))))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat