Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ssicc naplója


Molly baby [108394 AL], gazdája ssicc
2005. június 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108394
2005. június 28.

Sziasztok!!!
Azaz igazság, hogy a mai napom vhogyan naon összejött...Volt ma jó dolog is + rossz is...Kezdem a jóval.Tegnap nálam aludt a brigi és éjjel kitaláltuk, h állítsuk fel sátrat a kertbe(éjjel11-kor).MIvel mi még életünkben nem állítottunk fel sátrat éjfélig azzal szenvedtünk!! de aztán +csináltuk!!! és sikerült!!!és állt!! és nem dőlt ránk éjjel!! :)))Szal Brigi csapj bele, ügyes munkát végeztünk!! ;)
Akkor az is jó volt, hogy volt a Marci msn-en és tudtam vele beszélni!! És Én naon szeretem Öt!!!!!!!!!! Ez az igazság MarcIkÁm :)))
Akkor rossz is volt! :( De azt nem naon fogom elmesélni, mert nem publikus..de nem velem történt hanem olyan emberekkel akiket én naon szeretek és nem szeretem azt, hogyha őket úgykell lássak , h szomorú a szemük!!! Mert nekem a barátaim naon fontosak!!! Szal fel a fejjel és happy lesz minden...(remélem...)
És hogy mindenki a szíve szerint menjen, és mindent mondjon el amit valójában is érez, mert lehet hogy máskor már nem fogja tudni elmondani az érzéseit meg az igazságot.........!!
szal emberek egyszer élünk!!!! És ÉLjünk a mának!!!
nah asszem ennyi!!!!
Brigi én is szeretlek téged (barátilag)!!!!!!
És én a világon a Mayerkémet szeretem a LegJOBBAAAn!!!!!!!!
nah ennyi
D-a-L-m-A ----->LáV FoReVöR!!!!!!!!! :))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat