Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ssicc naplója


Molly baby [108394 AL], gazdája ssicc
2005. július 25. Hihi-MihI..:))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108394
2005. július 25. Hihi-MihI..:))

Szijjjjjasztok!!!!!
Nah mit is írjak?? Jah toom... Most az egyszer kivételesen nem este írom a naplómat, hanem délben!! Nem toom mért...Jah de! Toom!! Azért mert ma szinte alig leszek otthon és nem toom , h ha nem most írnék akkor mikor lenne rá időm... Mert lépek eltáncra meg próbára... És későn fogok haza érni...Szal ez most egy igen fárasztó nap lesz..de majd kora estétől leszek!!! Ha minden igaz... Jajj már ennyi az idő??? Nekem már mennem is kell...Vhogy éreztem, h csak pár sort fogok írni..Nah mindegy..majd este írogálok én sok-sokat :))))))) pápááá :)

Nah +int itt vook... Végre hazaértem..MOndtam h este lesz, mikor írni fogok...De háth nem baj..Sok-sokat táncikáltam meg szindaraboztam...Olyan sokat, h még arra is volt időm, a Szangóval hogy sokat röhögjünk...szal a szindarabos proba az szerencsére elég laza volt és sokat hülyültünk... :)) de még milyen sokat... :))) Nah jó...ezt most értelmesen +fogalmaztam..de nem baj... az a lényeg h én értem...elvileg.. :)))

Hmmm mit írjak?? Itt van asztalomon a kulcscsomóm és rajta a sexy kulcstartóm amit a Mátétól kaptam..MÉg a táborban kaptam tőle..Töck aree :)))) KÖszike mégeccer!!! :)))

7végén lesz itt vigalom...és mondta az igazgató h egy csomo külföldi embert +hívtak "erre a nagy eseményre"... És mi a Neizivel olyanokat mondtunk de olyanokat... hogy ..hogy az csak na.... szal naon cépeket mondtunk.... :P Inkább nem mondok csúnyát... vagyis ezt most nem érthetitek de nem baj.. :))
Remélem h minél hamarabb vége lesz a vigalomnak...mert ...MERT! mindegy... nem mondok semmi sem...se jót se rosszat :)))
Lassan sztem lépek...Mertmég filmet nézek...ha vége lesz akkor talán még írock..nah csáóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
cuppantás!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat