Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ssicc naplója


Molly baby [108394 AL], gazdája ssicc
2005. november 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108394
2005. november 7.

"...Azt szeretem a rajzolásban, h amikor rajzolsz, olyan, mintha az egész világ megszűnne létezni körülötted. Csak te vagy , a papírlap, meg a ceruza, esetleh még a halk klasszikus zene a háttérben, vagy ilyesmi, de igazából azt nem is hallod, mert annyia belemerülsz abba, amit csinálsz. Amikor rajzolsz, nem érzékeled az idő múlását, sem azt, ami körülötted történik. MIkor igazán jól megy a rajzolás megeshet, h leülsz 1kor , fel sem nézel egészen 5ig, és még csak fogalmad sincs, h mennyi idő telt el, amig valaki fel nem hívja rá a figyelmedet, annyira magával ragad, amit alkotsz.
Semmi, de semmi sincs a világon, ami ehhez fogható. A filmek? Az olvasás? Nem igazán. Ha csak a történet nem valami hihetetlenül jó. De ilyen igazán kevés van. Amikor rajzolsz a saját világodba kerülsz, a saját alkotásodba.
És nincs annál jobb világ, mint amit te alkottál magadnak.
Ezért van, h amikor elmerülsz egy rajzban, és valami történik, ami kizökkent abból a világból, az százszor olyan bosszantó, mint ha a matekleckédet csinálod és a nővéred beront a szobádba, h kölcsönkérje a hajgumidat vagy mit tudom én. Amikor rajzolsz, és valaki aközben zavar meg ezekkel, hát azt hiszem, az a valaki még azt is megérdemelné, h kinyírják.
És persze ha ez a valaki egy hatalmas fekete varjú, akkor még határozattabban megérdemelné...."

Uggye,uggye Dim?? Mennyire igaz ez rád is?? :)
.....
Dajma..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat