Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ssicc naplója


Molly baby [108394 AL], gazdája ssicc
2005. szeptember 2. :(

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108394
2005. szeptember 2. :(

Hy..
Hát 2. nap a suliban.. MOnd6om utálok suliba járni.. :) de ki nem?
Ma reggel sem siettem be (nem ugy, mint tavaly), ma szép lassan még a Dunapart-ra is volt időm elmenni sétálni.. vagyis a dunaparton mentem suliba..Vhogy teljesen más érzés volt..a Csöndben a Friss levegőn és a kihalt úton..Csak egy két emberke kocogott az canga úton.. Aztán beértem a suliba..Olyan fura, h szinte semmi normális ember nincs már a suliban..Elmentek a tavalyi 8.-osok .. :(( És az osztályomat leszámitva+ még 1pár embert mindenki egy szardb.. De szó szerint és ezt midenki +mondja..
Akkor ma volt óránk az új töritanárral..húú mond6om igazi élmény volt.. :S :((
Meg dupla német..de sebaj.. ilyet szól nekem a Pali: - Dalma!! Lazulunk órán??
én: - Persze ezerrel!
Úgy ellazultunk, h a Bellát el is ültették mellőlem.. De nem baj..Ott van még mellettem a Danika és a Bükki.. De a Bella úgyis visszaül..
Meg akkor mondtam a német tanárnak, h én kiakarock menni németországba majd tanulni +minden és akkor mondta,h akkor majd erősebben fogja számonkérni tőlem a leckét, h "segitsen" nekem ezzel.. Meg majd fogok járni külön németre. Szal most az a célom, h felvegyenek a Boronkay-ba és utánna menjek tovább németoba..Lehetőleg minél hamarabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De persze ezt +is kell még élni.. nem biztos h +élem..mer...mer minden szar itt...
Ráadásul +int lesz előadás amihez már semmi kedvem sincs és már halálra unom magamat a próbákon..
Legjobb lenne, ha most jó messzire elutaz6nék, 1edül a saját motorommal a papámhoz!! Annyira hiányzik!! És már jó rég láttam mivel más országban lakik..köbö utoljára 4honapja... :((
Elmenni innen messzire..Semmi kedvem nincs itt lenni.. töck szar itt minden.. de nem szeretnék itt nyavalyogni nektek, mert mert hülyeség..ilyen az élet..eccer fent eccer lent.. és középen sosem..vagy nem toom...
dalma :(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat