Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ssicc naplója


Molly baby [108394 AL], gazdája ssicc
2005. augusztus 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108394
2005. augusztus 3.

Hali!
Nem toom, h mért hiszi mindenki azt, hogy szomorú vagyok...
Pedig nem!!!!
Ma is táncon...azé mert nem szórakoztattam a többieket, hanem csendesebb voltam és 1edül ücsörögtem az ablakban az nem jelenti azt, h szomi vok..Társastánc óra után odajönn hozzám az Ildi (tanárnő), hogy mi bajom van meg, h mi történt... aztán várom, h elkezdődjön a kövcsi órám és akkor a kicsik jönnek hozzám fagatózni..h olyan sápadt vook meg szomiskás...de gááz...Utánna mikor már mennék haza akkor a Györgyi jönn oda hozzám( övé a táncsuli), h mondjam el neki , h mi bajom van, meg h mi történt velem, h ilyen lehangolt vook...töck gááz.. Ez is azé van mert nem ökörködtem a Szangóval ott elől..hanem hátul voltam...Akkor mikor mentünk haza akkor egyik lány is mondta h töckre más voltam...
pffffffffff tiszta gáááz... :S
pedig nem vagyok szomorú!!! Nem szabad Szominak lenni, mert megígértem, h soha-soha nem leszek az, mert nem éri meg... szal...élek!!! és Virulok és Happy vagyok.. ;)))))) :))))))))

+int itt vook!!! Marci, ha majd leszel akkor jutasd eszembe h mondanom kell neked vmit ami naon fontos!!! és mondd azt, h kamu+niki!!! és akkor majd mesélek neked!!!! naon gáááz!!!!! majd irj!!! addig is cuppantás!!! ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat