Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ssicc naplója


Molly baby [108394 AL], gazdája ssicc
2006-01-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108394
2006-01-27

Szijjjasztok!
Hát Łjött ez a nap is, holnap központi...úgy félek tőle, úgysem fogok tudni belőle semmit, de azért reménykedek :) mert azért ám okos is vagyok én ám :D Nah de mindegy.
Vigasztalódok abban a tudatban, h múlt7 ilyenkor milyen jól éreztem magam :) Tátika volt és ott 2.-ok lettünk, végülis a 30-ból elég jó, de tavaly meg azelőtt mégis csak elsők voltunk a csajokkal,de mindegy,eddig még nem voltunk 2.-ok, annak is kell lenni :) De elsőnek léptünk fel ír szteppel. Jajjjj mi nyitottuk meg az egészet!! Olyan jóó volt, h azt szavakba nem lehet önteni, úgy izgultam, de amikor a színházteremben az emberek elkezdtek ritmusta tapsolni az elejétől a végéig az vmi borzasztó jó érzzés!! /mert a színházterem zsúfolásig tele volt,pótszékekkel/
Végig mosolyogtam , olyan jóó volt :))
Utánna meg 8kor hazamentem és fél 10kor lementem, mert latin láz volt lent és ott ilyenkor jókat táncolunk :))
Megtanítottam a Dijját sambázni,twistelni,rockizni és rumbázni :)) szemmel lát6óan tetszett neki,mert a suliban felhívta rá a figyelmemet,h köv 7végén +int lesz latin láz :)
nah de háth mindegy.. most + itt a központi..:S ajjj eskü nem meek ell.. :D
nah mindegy..

Ősi monda szól:
Tiszta és való
Két sors,rögös út,
Összeér a múlt,
S olvad már a hó.

Furcsa pillanat:
Hátrányból előny,
Lelkük megremeg,
Két ijedt gyermek:
Szépség és a Szörny.

Vannak még csodák,
Félre mind a bút.
Ragyog már a nap
És együtt szárnyra kap
Jövő és a múlt.

Vannak még csodák,
Félre mind a bút.
Ragyog már a nap
És együtt szárnyra kap
Jövő és a múlt.

Ősi monda száll:
Vén,mint az idő.
Keserédes dal,
Változást akar,
Megváltó erő.

Kelj föl drága nap,
Áradj fényözön!
Ősi monda vár,
Párra hogy talál
Szépség és a Szörny?
Ösi monda vár,
Egymásra talál
Szépség és a Szörny.


Ma este m1ek haza táncról a Szangóval és mikor a Szangóék háza előtt adtam puszit neki és mikor elváltunk akkor egy férfi a hátam mögül +kérdezi, h járok vhova táncolni?
mondom neki igen.erre Łkezdi mondani h látszik a mozgásomon :)
És ilyen tök illedelmes pasas volt, mert teljesen olyan dolgokat mondott nekem amit nem mindennap hallok..
Beszélt nekem arról, h a tánc az egy igazi női sport, mert a nő megmutatja a szépségét meg ilyenek és h a férfiak lenézik ezt a sportot,mert nekik ezzel kapcsolatosan csak rossz gondolatuk van, pedig az a férfi aki táncol az sokkal udvariasabb,illemtudóbb a nőkkel szemben.. ilyeneket mondott nekem, csak vhogy teljesen elvontan fejezte ki magát..és mondta h pl van az a film aminek az a címe, h hölgyválasz, amikor a pasas miközben megy haza az állomáson akkor ott gyakorolt táncolni meg ilyenek és , h mekkora jó és szép az a film, ebben persze teljesen egyet értettem vele,mert nekem is naon tetszik az a film :)
és teljesen elgondolkodtatott engem ez a férfi.. olyan teljesen filmbe illő jelenet volt.. ahogy megszólított és mesélt nekem :)..
És utánna mondta h a lánya is odajár hozzánk táncolni. Aztán ő balra ment én 1enesen és mondta h szijó én mondtam neki h jóéjszakát csókolom, erre mondja h tegezzem őt,meg h majd megszerzi a másik filmnek is a címét amiről mesélt.. Olyan furii volt.. és mikor mentem haza már nem is hallgattam a zenét, hanem azon gondolkoztam h milyen igaza van amit mondott...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat