Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ssicc naplója


Molly baby [108394 AL], gazdája ssicc
2006-04-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108394
2006-04-05

"...Sötét kietlen utcákon mentem haza.. senki nem járt már az utcákban, hisz fél9 körül jár6ott az idő.. Sötét volt és esett az eső.. 1etlen lámpa világított az út túloldalán..Én persze nem mentem át / óó mért is mentem volna át?!!/ de már visszagondolva oly mind1.. lépteket hallottam magam mögött.. először lassú majd 1re tempósabb lépések.. egy-két-hár-négy.. egy és ké hár és négy.. számoltam.. hátra néztem és vkik jöttem utánnam.. vkik jöttek akikről foggalmam sem volt h kik ők és mit akarnak.. megijedtem.. sietni kezdtem a lépéseim felértek a futásssal de nem sokat ért.. tartották a tempót, és .... ....elkaptak..
elkaptak és kiabálni akartam de nem tudtam egy szó nem jött ki a torkomon.. sírni kezdtem, sírtam de már késő volt. ázottan és fázva a földön feküdtem.. pillanatok alatt megtörtént megaláztak és otthagytak és összetiporva feküdtem a sárban a vízben az út közepén.. 10 percet feküdtem és sírtam megállás nélkül majd mikor jött egy ember és kedvesen segített nekem.. hazakísért.. hazakísért bár nekem már mind1 volt.. egy életre megaláztak egy életre megsemmisítettek egy életre, boldogtalan hellyel kuszálódok a lelkemben..bár ezt senkit nem érdekel..
senkit nem érdekel, mert már az én lelkem hónapok óta tele van sebekkel.. de már késő .. késő azon bánkódni ami megtörtént.. az nap este úgy éreztem h legjobb lesz ha befekszem az ágyamba és elsírom a bánatomat a párnámnak miközben az ablakon lesek ki az égre és a kedvenc számomat hallgatom a sötétségben... "



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat