Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zöldfülü naplója


B O [292847 AL], gazdája zöldfülü
Paulo Coelho

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/292847
Paulo Coelho

Tizenegy perc

" A legmélyebb és legigazabb vágy annak vágya, hogy közel kerüljünk valakihez. És ettöl kezdve elindul egy láncreakció, a férfi és nő elkezd játszani. De ami előtte volt - kölcsönös vonzalom, ami egymás felé lökte őket -, az megmagyarázhatatlan. Ez nem más, mint az érintetlen tiszta vágy.
Amikor még ez a vágy ebben a tiszta érintetlen állapotban van, a férfi és a nő beleszeret az életbe, minden pillanatát a legmélyebb hódolattal élik át, és izgatottan várják, mit ünnepelhetnének meg legközelebb. Az ilyen emberek nem sietnek, nem hajtják az eseményeket meggondolatlan cselekedetekkel. Tudják, a szükségszerű ugyis bekövetkezik, hogy az igazi mindig megtalálja a módját, hogy megmutatkozzon. És amikor elérkezik a pillanat, nem haboznak, nem hagyják ki a lehetőséget, nem vesztegetnek el egyetlen mágikus pillanatot sem, mert tisztában vannak minden egyes pillanat fontosságával ... "

"Az emberi lény ugyanis el tud viselni egy hét szomjazást, két hét éhezést, és akár évekig elviseli, hogy nincs fedél a feje fölött, de a magányt nem viseli el. Minden kín és szenvedés közül a magány a legrosszabb."

"Izgat az ismeretlen, a váratlan, a vágy, hogy valamit igazi, lángoló hévvel csináljak, azzal a bizonyosággal, hogy végre valóra válik egy álmom."

"Ha arra gondolok, hogy milyen szörnyű ez a világ, akkor egyetlen boldog nap is maga a csoda."

"Aki teljesen át tudja adni magát az érzésnek, aki szabadnak érzi magát, az szeret igazán."





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat