Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zöldfülü naplója


B O [292847 AL], gazdája zöldfülü
Tényleg létezik?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/292847
Tényleg létezik?

Örök szerelem?

Úgy gondolod, megtaláltad az igazit? Ő az, akivel az életedet elképzeled? Ő lesz hűséges társad a sírig, s közösen nevelitek majd a gyerekeiteket? De ő vajon hogyan gondolja? Osztja-e az elképzeléseidet?

Először egy pillantás, majd tétova szavak, összenézések. Találkák, finom kérdések, óvatos válaszok következnek. Ismerkedés a másikkal, annak lelkével, gondolataival, érzéseivel és a testével is. Hosszú az út, amíg azt érezhetjük, hogy ez a szerelem. Nem futó kaland, nem átmeneti kapcsolat, amikor tudjuk, hogy pár hét, hónap, talán év és vége lesz. Nem átmenetileg tervezünk, hanem a végtelennek.

Amikor minden egyértelmű, tiszta és világos. Amikor természetes, hogy ott van, hogy együtt vagyunk, hogy beszélgetünk, érzünk, szeretünk, szerelmeskedünk. És tudjuk azt is, hogy neki is ennyire egyértelmű: ez lesz az örök.

Ám attól, hogy minden adott, még át kell élnünk a kétségek, a gyötrődés, a bizonytalanság idejét. Mert az is hozzá tartozik a szerelemhez. Hiszen hiába minden természetesség, a bizonytalanság természetünkből fakad. Abból a sebezhető érzésből, hogy szeretünk, hogy a nap, az óra perceit, a percek másodperceit is Ő tölti ki. Bőrünkön érezzük az illatát, szemünk sarkában tétova mosolyát. De vajon ő is így érzi-e?

Szeretjük, ahogyan szanaszét hagyja a ruháit, ahogy eláztatja a fürdőszobát zuhany után, amikor felidegesíti a szomszéd, a forgalom, amikor nehéz napja volt, és csendben, gondolataiba mélyedve vacsorázik, hogy aztán meséljen – várja válaszunk, gondolataink.

A szenvedély idővel átcsap nyugodt szerelembe. A hétköznapok finomságába, a meghittség éveibe. Amikor már tudjuk, mikor, miről, mit gondol. Ismerjük pillantásait és homlokráncait.

Idáig azonban el kell jutni. Kell hozzá kitartás és szerencse. És kell a partner, aki ugyanígy érez és gondol.

http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hot?m_id=13558&a_id=449339&h_id=32804



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat