Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zöldfülü naplója


B O [292847 AL], gazdája zöldfülü
El akarom mondani...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/292847
El akarom mondani...


Fizika óra van, én mellete üllök.Nézem a fénylő, bársonyos haját a gyönyörű szemét, a szép kezét. Ő rámnéz, és mosolyog, De Ő nem úgy néz rám, Ő csak az úgymond "legjobb barátom".
Vége az órának, vége a napnak, Ő átjön hozzám elkéri a matekfüzetem. Én odaadom neki, Ő rámmosolyog, az arcomra nyom egy puszit, és azt mondja köszi! Én elakarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom Őt, és hogynem akarom, hogy csak barátok legyünk, de Ő nem így néz rám és én ezt tudom.
Másnap találkozunk a suliban, mellete ülök, sír... Sír mert szakított a barátjával Én megvígasztalom, ő átölel érzem, hogy majd kiugrik a szívem. Egy órán keresztül a karomban fekszik, aztán rámmosolyog, az arcomra nyom egy puszit és azt mondja, köszi! Én elakarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám, és én ezt tudom.
Telnek a napok, az évek, látom hosszú talárban, az érettségin, látom, amikor átveszi a abizonyítványát. Ő rámmosolyog... Én elakarom mondani. hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom hogy csak barátok legyünk, de ő nem nem így néz rám és én ezt tudom.
Együtt megyünk a főiskolára, de telnek az évek, és már a diplomaosztón találom magam. Ő még szebb, hosszabb és szebb a haja, az arca, gyönyörű nő. Az utolsó nap rámmosolyog, az arcomra nyom egy puszit. Én elakarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám, és én ezt tudom.
Eltelik rengeteg idő, én mindennap beszélek vele telefonon. És megkapok egy szörnyű hírt... Ott álllok a koporsójánál, ami nyitva van, látom fehér gyönyörű arcát. Potyognak a akönnyeim, Már nem mosolyog rám, és már nem is kapok tőlle puszit... Elakarom mondani, hogy szeretm, elakarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de ő ezt már nem tudhatja.
Később felmegyek a szobályába, és megatlálom a naplóját, és a következőket olvasom: " Rámosolygok, az arcára nyomok egy puszit... El a karom mondani, hogy szeretem, elakarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám, és én ezt tudom..."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat