Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zöldfülü naplója


B O [292847 AL], gazdája zöldfülü
Előjáték

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/292847
Előjáték


Az előjáték nem csak a nőknek, de a férfiaknak is fontos. A jó szex elképzelhetetlen előjáték nélkül: ilyenkor korbácsolódik fel a vágy, ráadásul a petting növeli a gyönyörérzetet, s persze a partnerünk megismerésében is elengedhetetlen szerepe van. Már csak ezért sem mindegy, hogyan játsszunk...

Teremts hangulatot: Megfelelő környezetben és hangulatban könnyebb ellazulni. Ezért készítsd alaposan elő a terepet: húzz tiszta ágyneműt, tegyél ki néhány gyertyát, rakj be halk zenét, és figyelj az illatokra is. A fanyar parfüm izgatóbb, mint az édeskés!

Különleges helyszínválasztás: Sokkal izgalmasabb a moziban, egy játszótéren vagy éppen egy strandon összesimulni a kedveseddel. Nem kell nyilvánosság előtt szeretkezni, de egy-egy intim érintéstől biztosan mindketten bezsongtok majd. Ha otthon maradtok, akkor sem kell ragaszkodnotok az ágyhoz, érdemes az összes helyiséget és minden zugot végig próbálni. Vegyétek be a zuhanyzót vagy a kádat: a vizes ruhán keresztül áttetsző formák garantáltan forró hangulatba hoznak majd.

Hass az agyára: A vágyat nem csak a test izgatásával kelthetjük fel, hiszen minden az agyban dől el. Ezzel magyarázható, hogy már kedves vagy éppen pajzán szavakkal is izgalomba hozhatjuk partnerünket. Már a találkozás előtt elkezdheted felforrósítani a hangulatot: napközben SMS-ekben ecseteld kedvesednek, hogy mit fogsz vele tenni az este. Próbáljátok ki a telefon szexet is: nem kell, hogy távol legyetek egymástól, akár a szomszéd szobából is incselkedhettek egymással.

Lassan haladj: Az előjáték sokaknak csak az intim zónák izgatását vagy az orális örömszerzést jelenti. Valójában már egy csók vagy kedvesünk arcának megsimítása is ide tartozik. Haladj lassan végig partnered testén, lehelj csókot a nyakára, fülére, érintsd meg finoman a mellkasát, simítsd végig a hátát. Ha egy ideig csak kerülgeted a legintimebb területeket, pattanásig feszül majd. Ha már elérted a lényeget, akkor úgy is növelheted a szexuális feszültséget, ha rövid időre más testrészekre kalandozol át.

Bármit lehet: Nincsenek követendő minták, bármilyen helyzetben bevethető praktikák. Minden partner esetében fel kell újra fedeznünk, hogy mi hozza izgalomba, ez a játék kifejezetten érzéki lehet. Szinte bármi megengedett, ne félj akár segédeszközöket is bevetni: használj olajokat, simítsd végig testét egy tollpihével, kösd be a szemét egy selyemkendővel. Bevállalósabbaknak érdemes akár egy szexshopban is körülnézniük, de az interneten keresztül már névtelenül is rendelhetünk "játékszereket", így a szégyenlősebbek is színesíthetik az együttléteket.

Lépésről lépésre: A kapcsolat különböző szakaszaiban más a szerepe az előjátéknak, így idővel az eszköztárunkon is változtatni kell. Az első tapogatózások alkalmával még nem ismerjük partnerünket: legyél nagyon-nagyon türelmes, minden porcikán lassan haladj végig, és figyeld a reakciókat. Néhány hónap után, amikor már pontosan tudod, mi izgatja fel kedvesedet, érdemes elővenni az addig elhanyagolt testrészeket is, így elkerülheted a vágy lanyhulását. A lábujj például gyakran a kapcsolat ilyen szakaszában kerül reflektorfénybe. A régóta együtt élő párok egy kis szerepjátékkal is feldobhatják az együttlétet: szervezhettek például "első" randevút, de egy véletlen találkozást is eljátszhattok egy bárban. Ha ilyenkor tőled szokatlan, merész ruhába bújsz, az még tovább növelheti a hatást.

Adj hangot a vágyaidnak: Bármennyire is ügyes szerető a partnered, nem biztos, hogy minden titkos vágyadat kifürkészi. Ne félj kimondani, hogy mi hoz izgalomba! A kommunikáció a jó szex egyik előfeltétele. Ha te már nyíltan beszélsz vágyaidról, az partneredet is felbátoríthatja. Használj olyan szavakat is, amiket a hétköznapokban csak szégyenlősen mondanál. Ha nem tudod megfogalmazni, mire vágysz, mutasd meg: vezesd a partneredet, vagy saját kezeddel tarts bemutatót!

Néhány bevethető fogás: A csábítás művészete igenis tanulható. És bár azt mondtuk, hogy nincsenek örökérvényű praktikák, néhány fogásnak garantált a sikere. Egy érzéki masszázzsal például szinte biztosan célba érsz. Nem kell profinak lenned, csak végtelenül gyengédnek. Ne csak a kezeddel masszírozz, használd az alkarod, könyököd, akár még az álladat is. Legyél találékony: izgasd ujjaiddal, nyelveddel, forró leheleteddel párod testét. Ne kapkodj: lassan vetkőztesd le partneredet, minden egyes ruhadarab után időzz el. Ha pároddal együtt vállalkozó kedvűek vagytok, a tantrikus szex irodalmából is meríthettek ihletet.

Kell az előjáték?

Neked szükséged van előjátékra vagy inkább rögtön a lényegre térsz? Néhány percet vagy órákat szánsz kedvesed izgatására?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat