Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zöldfülü naplója


B O [292847 AL], gazdája zöldfülü
:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/292847
:)

Szex kontra szépségipar

Sokan nem tudják még, hogy az ember bőrének állapota alapján meg lehet határozni, hogy az illető mennyire aktív szexuálisan. Mint ahogy azt sem, hogy…

- a szex a szépség egyik hatásos kezelésmódja. Tudományos tesztek kimutatták, hogy amikor a nők szeretkeznek, testükben ösztrogén hormonok termelődnek, amelyek a hajat fényessé, a bőrt pedig simává varázsolják.

-a gyengéd, feszültségoldó szeretkezés csökkenti a bőrbetegségtől való szenvedés esélyeit, a bőrkiütést és a bőrhibát. Az izzadás egyrészt tisztítja a pórusokat, másrészt ragyogóvá teszi a bőrt.

- a szeretkezés elégeti azokat a fölös kalóriákat, amiket például a szervezet egy romantikus vacsora alatt felhalmozott.

- a szex az egyik legbiztonságosabb sport, amit űzni lehet. Megnyújtja és megerősíti a test majdnem minden izmát. Sokkal élvezetesebb, mint például 20 hossz úszás és nincs szükség hozzá speciális sportcipőre sem.

- a szex azonnali gyógyír a depresszióra. Felszabadítja a test endorphinját a véráramlatban, amely ezáltal jó közérzetet biztosít és jólét-érzetet eredményez.

- minél többet szeretkezik valaki, annál többen kívánják. A szexuálisan aktív test ugyanis hatalmas mennyiségű kémiai anyagot bocsát ki, melynek neve pheromon. Az ilyen finom szex parfümök őrjítik meg az ellenkező neműeket.

- a mindennapos csókolózás távoltarja a fogorvost. A csókolózás bátorítja a nyálat, hogy lemossa az ételt a fogakról, és csökkentse a fogszuvasodást okozó savak szintjét, megelőzze a fogkő kialakulását.

- a szex valójában enyhíti a fejfájást. A szeretkezés feloldhatja a feszültséget, amely korlátozza az agyban lévő véredényeket.

- a sok szeretkezés kitisztíthatja az orrot, segít felvenni a küzdelmet az asztma és a szénanátha ellen.

Forrás: www.kiskegyed.hu



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat