Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zöldfülü naplója


B O [292847 AL], gazdája zöldfülü
Szeretlek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/292847
Szeretlek


Már évek teltek el az első találkozásunk óta. És még mindig úgy érzem, hogy nem felejtelek el soha. Hisz nagyon SZERETLEK mindennél és mindenkinél jobban. Kiálts, ha bajban vagy és bezárlak a karomba!

Fuss hozzám ha nincs senkid, aki segít és SZERET téged. Én mindig ugyanazzal a szeretettel védelek meg. Rettegek ha bajod esik, nyugtass meg,hogy nem kell félnem. Ölelj meg,ölelj csókolj, szeress HISZ ÉRTED forró tűzben égek!

Ne hagyd,hogy elvesszek, mert megszakad a szívem. Segíts és neked adok magamból mindent. Most zuhanok a mélybe, mert melletem senki sincs. DE ne aggódj, NEKED MINDIG segítek, megmentem szíved!

Kapaszkodj belém, felhúzlak a mélyből,el nem hagylak. Csak engedd, hogy segítsek, bízz meg bennem, hagyd magad. Hidd el én nem engedem,hogy életed feladjad. Bármikor készen állok arra, hogy ÉRTED akár meghaljak!

Ha menni akarsz, segítek pakolni,ha akarod. Ha egy szép csillagot akarsz, a legszebbet adom. Ha megalázol, tönkre akarsz tenni és fel nem adod. Akkor is MELLETED állok és csak hagyom!

Nekem csak az a fontos, hogy boldog legyél, cserébe azt kérem ENGEM EL NE FELEDJÉL!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat