Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zöldfülü naplója


B O [292847 AL], gazdája zöldfülü
2Angyalai segítség ?? !!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/292847
2Angyalai segítség ?? !!


Angyali segítséggel könnyebb boldogulni a Földön

Van, aki nem hiszi el, hogy láthatatlan lények segítenek életünk során, viszont sokan vannak olyanok is, akik arról számoltak be, hogy angyali segítségnek köszönhetik boldogulásukat, sőt egy tragédia hihetetlen elkerülésével még az életüket is. Azok az emberek, akik bíznak az égi segítségben, magukhoz is hívhatják ezeket a lényeket akkor, ha szükség van rájuk.

Az angyal szó a héber „mal’akh” görög megfelelőjéből származik, jelentése: az istenség árnyékos oldala. Ez arra utal, hogy mindig a háttérben maradnak, onnan dolgoznak és segítik az embereket. A legtöbbször maguktól jelentkeznek, természetesen azoknál a bajba jutottaknál is, akik nem hisznek bennük. De hívni is lehet őket akkor, ha valaki támogatásra szorul, illetve mikor valamilyen mágikus tevékenységre készül.

Silver Ravenwolf az Angyalmágia című könyvében többek közt azokat a módszereket is bemutatja, hogy a különböző problémák, betegségek, esetleg lelki bajok esetén melyik angyal támogatását érdemes kérni.
Az életben mindennek ritmikus körforgása van és miden tevékenységre megvan a megfelelő időpont. Így van ez az angyali segítséggel is. A hét összes napja, a négy évszak, a hónapok, de még a napok különböző órái is fel vannak osztva aszerint, hogy mikor melyik égi lényt hívjuk és milyen tekintetben érdemes tőlük támogatást kérni. cím: Segítség minden napra


Hétfő:
a hét első napja a Hold energiái köré összpontosul. Ilyenkor érdemes foglalkozni a lelki élet dolgaival, az álmokkal, a női energiával, az egészséggel, a spirituális törekvésekkel, a háztartás ügyeivel és a családi dolgokkal. Hétfőn Gábriel, Arkan, Missabu és Abuzaha angyalokat hívja segítségül.

Kedd:
ez a nap a Mars energiái köré összpontosul. Ezen a napon a jó üzletkötésre, a géppel végzett tevékenységekre, az állatokkal való folalatosságra, a tanulmányok megkezdésére, a kertészkedésre, a szexuális problémákra érdemes segítséget kérni. A kedd angyalai: Camael, Samael, Satael, Amabiel és Friagne.

Szerda:
ez a nap a Merkúr tevékenysége alatt áll, ami a gyors tevékenységeknek kedvez, mint a kommunikáció, a levelezés vagy a telefonhívások. Jó nap az újságírók, írók és költők számára, az alkudozásra, a munkavállalók alkalmazására és baráti látogatásokra. Angyalai: Rafael, Miel és Szerafiel.

Csütörtök:
a Jupiter gyakorol hatást erre a napra. Kiváló a pénzügyek intésére, az önismeret-fejlesztésére, a kutatásra, a tanulmányokra, az utazásra és a társas összejövetelekre. Angyala: Sachiel.

Péntek:
ez a nap leginkább a szerelmi ügyek intézésére, az emberek közötti megértés és kommunikáció elősegítésére, a varrásra, az öltözékek készítésére, a lakás csinosítására, a vásárlásra és a bulikra kiváló, mivel ennek a uralkodó bolygója a Vénusz. Angyalai: Ariel, Rachiel, Sachiel.

Szombat:
ennek a bolygója a Szaturnusz. Ezen a napon a nyilvánossággal kapcsolatos ügyekhez, a gazdálkodáshoz, a családi kötelékekhez, a jogi ügyekhez, a pénzügyekhez, az ingatlanokhoz, az idős emberekhez és a rossz szokásoktól való megszabaduláshoz kérhetnek segítséget. Angyalai: Cassiel, Machatan, Uriel és Orifiel.

Vasárnap:
a hét utolsó napja a Nap befolyása alatt áll. Ez kiváló a közösségi munkához, az önkéntes szolgálatokhoz, a testmozgáshoz, a szabadtéri sportokhoz, a vásárláshoz, az eladáshoz, a spekulációhoz, az emberekkel való találkozáshoz és egészségügyi dolgokhoz. Ennek az elsődleges angyala Mihály.
Vagyonért varázsolhat ősszel
Közelít már az őszi napéjegyenlőség, ami idén szeptember 22-én 23 óra 19 perckor következik be. Az ősz az aratás és a beteljesülés ideje, a téli hónapokra szóló tervek kiötlésének és az elvarratlan szálak eldolgozásának időszaka.

Az ekkor végzett mágiát a munkával kapcsolatos dolgok, a nagy vagyontárgyak, a gyógyítás, a különböző tanulmányok és a víz elemnek az érdekében mutatják be. Úgy tartják, hogy ennek az évszaknak Torquart a vezetője, és a mellette álló Tarquam és Guabarel angyalok az őrzői.
Télen űzze el a nyavalyákat A téli napforduló idén december 21-én, 18 óra 47 perckor következik be.

Ez az időszak a pihenés, az eredmények felmérésének és a következő időszak szóló hosszú távra szóló terveinek megszövésének az ideje. Az ekkor végzett mágikus tevékenység bármely betegség kiűzésére, meditációra, szokások elhagyására, mágia tervezésére és a föld elemre irányul.

Ennek az évszaknak a főnöke Attaris, az őrei pedig Amabael és Cetarari angyalok.


( Bánki Noémi )



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat