Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. április 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. április 1.

Ma bolondok napja van...

Akkor ez lehet az én napom?? :-))) Ááááá, dehogy, én teljesen normális vagyok... legalábbis eddig senki nem merte az ellenkezőjét állítani :-)

A reggelem egész jól indult, kipihentem magam teljesen. Viszont, amit baromira utálok reggel az emberekben, hogy nem képesek úgy közlekedni, hogy nem lökjék fel az embert. Miért nem képesek a csipát kimosni a szemükből??? Vagy legalább nyitott szemmel járni??? Én is korán kelek, és képes vagyok hajnalok hajnalán úgy közlekedni, hogy nem lököm fel a másikat! Nem vagyok annyira kicsi és láthatatlan, hogy ne lássanak... Úgyhogy tessék nem nekem jönni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez a nap nem volt az én napom. A melóhelyemen az asztalomra borítottam az innivalómat, úszott az asztalom :-) majd később az öcsém fülhallgatóját tettem bele a poharamba, amit természetesen nem volt üres :-)

Beszéltem a Drágámmal is, Ő is azt kérdezte, hogy mi van velem egész héten. Hol nyűgös voltam, hol szétszórt, hol ez – hol az. Hát ez egy ilyen hét volt!! :-) Már nagyon hiányzik Ő is, jó lesz ha végre jön a hétvége és együtt leszünk.

...

A tyúk... vagy a tojás - mint áprilisi tréfa ?

121 millió éves tollas dinoszaurusz-lelet Kínából ? (bzs)
Bio Tár Electronic, Amplicon, bt446e97.html
http:// www.bdtf.hu/biotár

A biológusok számára a "Mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás?" kérdés nem jelentett problémát. Mert hiszen hol voltak még akkor a tyúkok, amikor a hüllők már tojásokat tojtak? Most azonban a dolog egy kissé megzavarodott: egy kínai földműves állítólag Liaoning tartományban tollas dinoszaurusz kövületekre bukkant. Bár a felfedzés nem jelent meg nyugati szaklapban csak egy kínai nyelvű geológiai folyóiratról hallani, ezért egyesek hamisságot sejtenek. A Kansas Egyetem paleontológusai expedíciót szerveztek a leletek megtekintésére, de arról, mit sem tudni, hogy mi volt visszatéréskor a véleményük (1997 április 1.!).

Irodalom:
Gibbons A., 1997, Feathered Dino Wins a Few Friends. Science 275: 1731



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat