Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. június 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. június 10.

Ma is túl vagyok már a kötözésen... már unom!!! Ja és baromira fájt!!! Ja csak úgy megjegyezném, hogy a doki, akinél ma voltam, nagyon jó volt! Jóképű fiúka volt... mikor az asszisztensnő lemosta a sebet a doki megfogta a kezem és tartotta. Naná, hogy megfogtam a kezét nem csak tartottam. :-) rám is mosolygott! Gondoltam, ha már fájdalmat okoznak akkor ennyi kijár nekem is :-)

Tegnap este néztem a híradót a TV – ben és elszörnyülködve hallgattam, hogy 2 15 éves kissrác leszúrtak egy csajt a tékában. Borzalmas ez a mai világ. Ide jutottunk a sok erőszakos mesével, amivel a gyermekek fejét tömik (Songoku vagy hogy írják és társai), a filmekről meg ne is beszéljünk, más sincs benne, mint vérontás és sex. Na igen, most mondhatja a nálamnál régebbi korosztály és én is, hogy bezzeg az én időmben... igen, akkor voltak aranyos mesék, tanító jellegűek is. Kedvenceim voltak a Futrinka utca, Dörmögőék, Kockásfülű nyúl, Lolka és Bolka, A Szabadság gyermekei (Francia forradalomról szólt, nagyon szép mese volt). És ami még ma is nagy kedvenc és megdobogtatja a szívemet a Süsü :-) vagy ott voltak a bábfilmek, Százszorszép stb... igen azok mesék voltak!

Sokszor elgondolkozom, hogy biztosan erre a Világra szeretnék gyermeket szülni?! Mert ahogy elnézem a mai fiatalokat és úgy az egész Világot nem biztos, hogy örülnék neki, ha ilyen társadalomban nőne fel.

Néha úgy érzem, hogy odafent megbocsátották a legnagyobb bűnömet, amit egy nő tehet... de a lelkem még mindig háborog... életben maradtam és talán ez egy jel arra is, hogy nekem még dolgom van itt a Földön...

Ma is kaptam a kislánytól levelet... lassan már 5 napja levelezünk. Nagyon aranyos, igazi kis fecsegő... de imádom! Szeretek vele nagyon levelezni, okos, értelmes dolgokat ír! Ki fényt hozott az életembe :-)

Hívott az Ádám :-) elmesélem ki Ő... IMÁDOM!!
De ezt már csak a holnapi naplóbejegyzésben lesz benne... akit érdekel majd elolvassa ott :-)

Jó éjszakát Mindenkinek!





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat