Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. augusztus 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. augusztus 4.

Gergő! Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok Neked! Puszika :-)

Reggel, elaludtam :-) de beértem, 4 perc késéssel... az semmi...

Tegnap napozni akartam, de ebben az időben nem lett belőle semmi sem, de a futásnak van hatása. .-)) érzem a sejhajom, a combom, a vádlim, szóval van rendesen izomlázam. ma megint megyünk, de ma lépcsőzés is lesz :-) A végén még bomba nő leszek :-)))))))) na ez volt az év vicce :-)

Mai horoszkópom:

Skorpió (október 24. - november 22.)
Minden rosszul indul, későn ébredsz, ne kapkodj, mert attól még nem érsz be hamarább a munkahelyedre. Ha van rá lehetőséged, a mai délelőttöt szánd rá az ügyeid elintézésére, mert előbb-utóbb nyakig leszel a kifizetetlen számlákkal. Déluátnra kellőképp felcukkolod magad a napi apróságokon, pedig nem kellene mindent ennyire a lelkedre venned. Estére van egy vacsorameghívásod, de bent is kellene maradnod sokáig dolgozni, döntsd el, melyik elhalasztásával veszítesz kevesebbet.

Hm... ez a www.uno.hu oldalon volt. Érdekes... vacsizni is megyek :-))

Lehet aug. 20. - 28. - ig lemegyek egyedül Siófokra, Miráékhoz. Kell egy kis nyugi... Bár jobb lenne társasággal, de most nagyon jól érzem magam így egyedül és bőven van mit átgondolnom. Ha nagyon társaságra vágyom, lehívom az Ádámot. :-)

Mindenkinek ajánlom Siófokon a La Riva Panziót, nagyon jó!!

http://www.zimmerinfo.hu/siofok/lariva/hu.htm


Zsuzska!!!!!!! :-(((( Mikor tudunk végre beszélni??!!

Szerintetek milyen faszi az olyan aki a haverjával akarja kipuhatoltatni, hogy mi is a helyzet??? Jaj bocsánat azt írtam faszi??? Nem... még az sem... egy kukacban több gerinc van mint az ilyen olcsó trükkökkel élő emberben! De örülhet... azt kapta amit várt! Remélek kurva boldog vagy!!!!!!!!! Ja és igen csúnyán beszéltem!!!!!!!!!!!!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat