Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. június 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. június 2.

Tegnapi naplóbejegyzésbe betettem egy számomra nagyon – nagyon kedves hölgy levelét, amit nekem írt a balesetemmel kapcsolatban. Érdemes elolvasni, mert megszívlelendő dolgok vannak benne. Imádom Esztert! A műtétem után is annyira sokat segített ő is, hogy tényleg csak hálával tartozom neki és nagy szeretettel gondolok rá.

Ma éjszaka aludtam végre, igaz nem a legjobban de legalább aludtam. Amúgy jól vagyok, bár tuti egy ideig üveg fóbiám lesz - van. Annyi, de annyi mindent túl éltem már és felépültem lelkileg (na, nem mindenből), hogy erős csaj vagyok, ebből is fel fogok. Tegnap volt a lakásban egy kis húzat, és a szél becsapta az egyik ablakot nem nagyon, de nekem elég volt, hogy behúzzam a fejem és a kezemet oda tegyem... elég rossz érzés!

Nemrég ment el a Zsolti (Mr. dönci [157972 AL]), elhozta nekem a lemezeket. Köszönöm Neki! Rossz volt látni, az érzéseim még nem múltak el, de azzal is tisztában vagyok, hogy mi már nem leszünk együtt soha. De előre kell nézni, ami volt az elmúlt... azzal nem kell foglalkozni.

Persze próbált mentegetőzni, hogy a csaj utánam volt jóval, de mondtam neki, hogy nem érdekel... majd elmondtam, az eseményeket, hogy elég furán jött ki, hogy szombaton buli, örülünk egymásnak, vasárnap haza megyek és hétfőn, már nem szól hozzám. Majd 1 hétig minden nap beszélünk telefonon, szombaton vidékre megy a rokonokhoz és vasárnap velem, Velem akar strandra menni és utána pár órára rá vége... az embernek nem egyik pillanatról a másikra jön, hogy nem szeretlek... persze erre nem mondott semmit sem. Nem úgy néz ki ezek alapján, hogy utánam jött volna a csaj... de mindegy... most örülök a madarak csiripelésének, és annak hogy ÉLEK! Zsoltira sem haragszom, tiszta szívből kívánom, hogy legyen boldog. Ha, vissza akar jönni, vissza jöhet... de nem fog... tehát erről nem is kell beszélni. Mikor elment tőlem, könnyes lett a szemem... tudom most láttam utoljára!... azaz lehet mégsem, mert a Rubik kockája nálam maradt... mit egyszer majd vissza adok Neki! Vissza vonom, hgy rá nem lehet számítani, mert lehet. Belátom, rosszul ítéltem meg. Bocsánatot kérek Tőle, így is, hogy Ő nem olvassa a naplómat. Valaminek a vége, valaminek a kezdete...

Szarul esik, hogy mindenki azzal jön, mikor jött össze a Zsolti a Miss Picsával... múlthét csütörtökön, meg 10 napja látta egy bulin... Még ki sem hűlt az ágya utánam... SZAROK RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem érdekel... nem akarom tudni!!!!!! ELEGEM VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!

A baleset óta többször elsírom magam, gondolom a sokk miatt, a fenébe is ez rosszabbul is elsülhetett volna. De ezek olyan örömkönnyek...

armyranger [53015 AL] – nél olvastam: Ha Te 100 évig élhetnél, Én akkor csak 99 évig akarok, hogy ne kelljen egy percet se nélküled élnem!:) (Ez aranyos!)

Márai Sándor: A szívről

De amíg azt hiszed, hogy dobog valahol egy szív, mely érted dobog, bocsáss meg az embereknek. Egy emberi szív, mely önzetlenül érez irányodban, elég, hogy megbocsáss mindazoknak, kiknek önző és komisz szívét megismerted; elég, hogy megbocsáss az emberek összességének. Nem kell sok ahhoz, hogy e reménytelenség közepette megengeszteljenek. Egy ember elég. S nem igaz az sem, hogy nem találkoztál ezzel az emberrel. Csak éppen ideges voltál, vagy türelmetlen és mohó s odább mentél. Mert ember vagy, s mert ilyen az emberi szív.

Most hívott a barátnőm Zora. Azt mondta, hogy nagyon vigyázzak magamra, mert belőlem csak EGY van! Mások többen vannak, ők könnyebben pótolhatók... :-) Mennyire igaza van!! :-)) Puszillak zora76 [101816 AL]

Na most olvastam, hogy VV - Anett feleségül megy Tommyboy - hoz... Francba! Mindenki talál jó és normális pasit, csak én vonzom a címeres barmokat... na, nem mind volt az!!

Csak szeress vagy menj tovább

Mit érzel, ha nézel
Meséld el, mért kell enyit várni rád
Elég volt már, s ne játsszál
Csak szeress vagy menj tovább
Mit érzel, ha nézel
Meséld el, mért kell enyit várni rád
Elég volt már, s ne játsszál
Csak szeress vagy menj tovább

Régen már várok Rád
Félek, már volt hazugság, boldogság
De kérlek, mindened kell régen
Percig várok még Rád
Tudod, veszni látszik a lényeg
Hisz úgyse megy tovább

Várlak, kedves szó, persze jó
Ha hallom, nincs semmi más, várok Rád
Már látom, mindened kell régen
Percig várok még Rád
Tudod, veszni látszik a lényeg
Hisz úgyse megy tovább

Csak szeress vagy menj tovább!...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat