Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. augusztus 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. augusztus 5.

Jó reggelt!

A tegnapi nap elég mozgalmas volt. Sok minden történt. Jó, hogy holnap már hétvége és hétfőn, pedig megyek!! Azt hiszem, hogy egy kis távollét jót fog tenni. Úgy gondolom, hogy sok mindent kell átgondolnom, elfelejtenem. Sokan fognak hiányozni ezalatt az egy hét alatt főleg egy valaki és sokan nem fognak hiányozni!

Ma jól szarrá áztam reggel... baromi jól indult a napom, de legalább nem aludtam el. :-) Délután 16:30 – ra rohanok a műkörmöshöz utána, pedig találkozom a Csabival! Tegnap előtt összevesztünk, no meg tegnap is volt egy kiadós veszekedés. Úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban mindig vannak mély pontok, félreértések, de tudni kell kompromisszumokat kötni, alkalmazkodni és leginkább megbocsátani.

Valóban egy – két dolog megfordult a fejemben, aminek lehet nem kellett volna, de mégsem lett semmi, mert fontosabbnak éreztem, mintsem megtegyem… de ez volt… megtörtént és nem érzem bűnösnek magam. Nincs, mint szépítenem...

Virágh László: Időjáték

A múlt mögöttem végtelen,
szemvillanás csak a jelen,
jövőm előttem rejtve van.

A múlt már nincsen, elszelelt,
jövőmet el nem érhetem,
a jelent meg nem foghatom,
így talán nem is létezem.

A múlt előttem: láthatom,
itt a jövő a hátamon,
jelenben élek gondtalan.

A jövő előttem,
a múlt mögöttem,
de mi van alattam,
mellettem és fölöttem?

Elmúltam, megjelentem,
jöttem, mentem,
amit láttam, jelentem,
jelentését meg nem fejtem.


Ezt a levelet ma kaptam.

Szia Tristánia!

Hát jó. :)
Megnéztem az oldalad. És a képedet. A képed hatására kirajzolódott egy másik kép rólad, hogy milyen is lehetsz valójában. Aztán megnéztem a másik oldalad is. És akkor olyat csodálkoztam, hogy az valami döbbenet. :)
Őszintén arra számítottam, hogy egy meseszép, ám de roppant egyszerű leányzó, aki valamiféle modellecske, pár képecskével magáról, gyűjti az elismeréseket.
Aztán elszégyelltem magam. És roppantul örültem, hogy tévedtem egy hatalmasat. azt hittem, az irodalom iránti érdeklődés és tisztelet halott. (bent van már a kedvenceim között, és szerintem este meg is nézem alaposabban... :)


Köszönöm szépen! Hm... van aki a jót látja bennem. Ez nagyon jól esett!!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat