Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. október 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. október 24.

Szombaton nagyon szupi napom volt. Voltunk a lovaknál, a lovaglás elmaradt az eső miatt, de Avassal a fekete lóval elég rendesen össze barátkoztam. Nagyon aranyos… még máskor is menni fogunk :-) remélem, akkor fel is ülhetek rá…

Szombaton este átjöttek a Zsolti barátai megnézni a boxot… közben pedig a drágám csinált nekem egy eltűnő tetkot… mert nagyon szeretnék tetoválást, de azt is tudom, hogy egy életen át nem tudnám elviselni magamon. Vasárnap reggel, megnéztük a Shrek 2 nagyon aranyos volt és nagyon jól érzetem magam a Zsoltival… azt hiszem, lassan kezdek bele esni :-)

Sajnos a nagymamámat ma kórházba kellett vinni, lehet mélyvénás trombózisa van :-( Reggel 1/4 9 - kor lett telefonálva a mentőnek, aki kb. 3 óra múlva meg is érkezett, majd délután 5 - ig vártunk a kórházban, hogy a nagymamám ágyba jusson. Persze volt közben vérvétel és ultrahang... ja és hozzá teszem sürgősségi betegellátás volt!! Azt hiszem talán nem sztrájkolni ellene az egészségügynek, hanem normálisan elvégezni a munkáját! mert amíg a sürgősségin bent ülnek és traccsolnak addig egy nagy szart adnék nekik nem fizetésemelést!!!!!!!






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat