Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. május 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. május 18.

Én és a férfiak: A Kosról úgy tartod, bolond lyukból bolond szél fúj. A Bika hűségében biztos lehetsz. Az Ikreket befolyásolhatod, akik azt tesznek, amit te akarsz. A Ráknak érzelmi támaszt, ő pedig biztos hátteret nyújthat neked. Az Oroszlánnal nem bírsz, és a harcban vereséget szenvedhetsz. A Szűz biztosítja a kényelmedet. A Mérleg fél tőled. Egy másik Skorpióval vérre menő csatározásokat folytathatsz. A Nyilas behízelgő stílusa megtéveszthet, és úgy csalhat kelepcébe, hogy észre sem veszed. A Bakban megbízol, és ez a bizalom lehet a tartós kapcsolat alapja. A Vízöntő hazudozásainak újra bedőlsz, és akarod őt, mindenáron. A Halak fölött gyakorolhatod a hatalmad, aki nem vágyik másra, minthogy szolgáljon téged.

Ideális partnereid: Bak, Rák, Halak
Szerencseszámaid: 8, 18, 28, 45, 51
Gyengeségeid: féltékenység, makacsság
Erősségeid: céltudatosság, szenvedélyesség

Most találtam. Érdekes :-)

Ez volnék én?!....

A skorpió jegy a víz elemhez tartozik, uralkodó bolygója a Plútó.

Egy kis mitológia...:
Orion, a vadász nagyon öntelt volt, és azzal fenyegetőzött, hogy kiírtja Kréta összes vadját. Az istenek a Skorpiót küldték el, hogy ölje meg fullánkjával Oriont, és ezzel vessen véget a fenyegetőzéseknek. Végül mindketten az égre kerültek, de egymástól 180°-os távolságra, így amikor a Skorpió feljön délen, az Orion akkor süllyed az északi horizont alá. Egy másik történet szerint a Skorpió miatt vadultak meg Apollón lovai Phaeton gyakorlatlan kezei között, ami utal arra a Skorpió jeggyel kapcsolatos témára, amikor valakinek túl nagy hatalma van, de még nem elég bölcs ahhoz, hogy ezt használni is tudja.

A skorpió jellem:
A skorpió jegy szülötteit a legtitokzatosabb egyéneknek tartják. Miközben magáról nem szeret túl sokat elárulni, másokat képes nagyon hamar kiismerni, és eltalálni a másik legfájóbb pontját. Erős akaratú, kitartó, törekvő, és többnyire fontos számára a hatalom. Látszólagos nyugalma és keménysége mögött nagyon sérülékeny és finom érzésű. Kissé önfejű, olykor a végletekig ragaszkodik a véleményéhez. Hihetetlenül erős regenerációs képessége van, minden helyzetből képes talpra állni. Jó érzéke van a kutatómunkához, a titkok feltárásához, általában érdeklik a misztikus, elvont dolgok. Gyakran nagyon karizmatikus személyiség, aki nagy hatással van másokra. Hatalmas önfegyelme van, viszont abban mértéktelen, hogy képes az önpusztításig kiállni a számára fontos ügyek mellett.

A skorpió a szerelemben:
Nagyon szenvedélyes típus a szexualitás hihetetlenül fontos számára és ha szerelmes, akkor "halálosan" szerelmes. Érzelmeit ritkán fedi fel teljesen, mert szereti a helyzeteket az ellenőrzése alatt tartani. Nem bírja a kiszolgáltatottság érzését, és gyakran hiányzik belőle az "ősbizalom". Miközben szkeptikus, bizalmatlan, és fél az odaadástól, mélyen vágyik egy mély, igazi kapcsolatra. Vonzódik a válsághelyzetekhez, egyáltalán nem nevezhető konfliktuskerülőnek.

A skorpió és az állatok: a ragadozók, az őshüllők, a skorpió, a kígyó, a polip, a dobermann, a denevér és a kakukk tartoznak ehhez a jegyhez.

A skorpió és az autók: Az elsötétített üvegű hatalmas autók illenek hozzá, és a tengeralattjárók. Vezetési stílusa miatt gyakran kerül kapcsolatba a rendőrséggel, hajlamos behajtani ott is, ahol nem lehet, és rendszeresen parkol a tilosban. Általában szívesen vezet sötétben.

A skorpió és a vacsora: Kedveli a nagyon erős, csípős ízeket, az arab konyha egyik remekével biztosan nagy örömet szerezhetünk neki.

A skorpió színei: vérvörös, intenzív színek, fekete

A skorpió otthona: hasonló a japán zen stílushoz, egyértelmű formák jellemzik.

A skorpió jelmondata: "Ami nem öl meg, az erősít."

Öööööööö hát... Azért vannak itt eltúlzott dolgok... Utálok sötétben vezetni :-) de városban, ahol van rendes kivilágítás ott, persze nem. Ez csak a kivilágítatlan isten háta mögötti helyekre vonatkozik, és a hatalom sem érdekel... Nem szeretem a nagyon erős kajákat és az intenzív színeket sem... A többi talán igaz, talán nem :-) Ja és nem szeretem a nagy autókat, mert azzal nem tudok parkolni :-))

Ez viszont baromira igaz rám: "Hihetetlenül erős regenerációs képessége van, minden helyzetből képes talpra állni."

...




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat