Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. február 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. február 16.

Hm..Hát egész jó kedvem van.Vhogy mindig mázlim van,mert amikor én vagyok padlón akkor mindig van vki aki éppen biztos támasz és tud segíteni.És most jó hogy én vagyok talpon viszonylag és én tudok segíteni másnak.Valami hasznom ezek szerint mégiscsak van. :)
Holnap föci doga..igazság szerint marhára nem érdekel,a tanár is szőrnyű és az anyag is.Múlt órán elkezd nekem hisztizni,hát sokszor el kellett számolnom 10ig,hogy ne oltsam nagyon csúnyán vissza vagy ne üvöltsek vagy ilyesmi,mert ebből már többször is volt bajom hogy nem tudtam magam tűrtőztetni.Jó,mondjuk akkor lelkileg is elég instabil voltam.Úgyhogy büszke voltam magamra,hogy csak pár normál hangerejű,véleménykifejtő megjegyzést tettem.Idióta banya..mármint ezt csak magamban. :)
Hu már nagyon rámfér egy kis kiruccanás az éjszakába,így péntek estére barátnőmmel karöltve szerveztem már egy Tequliás,éjszakát meghódító bulizást.. ;) Jóóó leessz.. :p
Aztán ugye Amok 26-án.De ezt már biztos említettem.Na az lesz még szép.. :p
Aszongya ez az üzenőfal,adjak a tevémnek Valentin napra csokiszívet.Hülye vagyok één??!!Fertőzzem meg szerencsétlent is ezzel a Valentin napos undormánnyal..Kizárt!!
Tökre várom már,hogy kész legyen a könyvem,de még írogatok bele és ugye ahhoz ihlet kell..általában akkor írok ha rossz kedvem van és kicsit a világ ellen vagyok.Szóval most így áll a project,de őszintén szólva örülök,hogy jobb kedvem van már.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat