Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. augusztus 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. augusztus 21.

Wow...ma jöttem haza wellnes hétvégéről....anyuval leruccantunk ketten...hát mit ne mondjak...kivilágíthatós jakuzzis kád a fürdőben,távirnyóval emelhető ágy támla és lábrész,reggel kávé rendelés telón a szobába,a kinti medence közepén egy coctail bár,stb stb...Elég jó volt,egészen felfrissültem. :)
És a tüzijátékon se tapostak agyon,hanem szépen kényelmesen a felhajtott ágytámlámra dőlve néztem. :) Ja és vmikor azt mondtam h nem szerertek itthon lenni M.O.-on...és tegnap amikor hallgattam a tüzijáték elején az Oláh Ibolya-Magyarország című számát..akkor egészen jó volt hallgatni...szép a szövege meg úgy az egész szám...aztán rájöttem hogy mégiscsak a hazám és olyan szép volt tegnap kivilágítva meg tüzijátékkal...szal azért kibírom jövő nyárig.. :)
Anyuval is tök jókat beszélgettünk mindenféléről,voltunk a Debreceni Virágkarneválon is...volt sok vijág meg mazsorett..na és volt egy magát hip hop tánc csoportnak nevező együttes...háát..így táncos múlttal-hip hop-ot beleértve-mosolyogtam egy jót...egyetlen egy csaj volt akire azt mondtam hogy visz egy kis érzést meg életet a mozgásába..de a többi...pff... :) Vicc....Nem tudják ezek mi az a HIP HOP.... :)
Na szal tök jól megújúltam,kipihentem magam,helyrerázóttam,kikapcsolódtam.
Ja és jól leégettem magam...gondoltam poénkodok egyet és volt ilyen forgó ajtó ami mozgás érzékelős volt és akkor ment ha kívülről vagy belülről érzékelt mozgást...én meg gondoltam megyek még egy kört benne...erre megállt mert ott magán belül nem érzékeli a mozgást..és beragadtam...a recepciós srác meg ott legyezgetett az ajtónak h beinduljon,mert beragadtam...nem baj Dórika,nem égő... :)) De én jól mulattam és anyu is.. :)
Ja és BLADE 3 SOUNDTRACK RULEEEEEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÚR ISTEN MILYEN ZENÉK VANNAK RAJTA.... : THE CRYSTAL METHOD-WEAPONS OF MAD DISTORTION



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat