Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. május 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. május 30.

Huhuuuuu!!!!Tegnap este jöttem meg kenu túráról...2napos volt,sátorozás meg minden...eskü életem legjobb túrája volt...FERGETEGES VOOOOOLT!!!Már beszéljük hogy vmikor megint kéne menni...tök jó mert jött pár volt sulis is,ők voltak a kormányosok a hajóban....maga az evezés is naggyon poén volt...annyit röhögtünk...2 fiatal tanár jött velünk-egyik ofőnk-...hát ők is iszonyat nagy arcok voltak...színem is lett és lejött vki a kedvemért akinek naggyon naggyon örültem. :))
Ez a nyáár..napsütés..perfect feeling...Ez az én időm!Ezt szeretem!!
Áh,annyira jóóó volt...eskü szomorú voltam hogy haza kellett jönni...És még a sátorozás is tetszett...tök jó dolog!Ja és lehetett zuhanyozni így minden tökéletes volt..mert ez az egyetlen mizériám hogy lehessen zuhanyozni,hogy ne ragadjon meg szaglódjon az ember..Hát az este...szép volt.. :) Csillagos az ég,éljen a Törley... :))De szerencsére a pálmát nem én vittem..
Még csocsóztunk is,bár nem tornádó asztal volt ami azért baj mert azon tanultam lőni mindenféle okosságot és ezen a Garlando..azaz hát elég érdekes Garlando-n alig ment...de ma suli után mentem a törzshelyünkre és bepótoltam.. :)
Barátosném ma 18 éves..annyira aranyos...szombaton megünnepeljük...jóó leesszz!Queens of the Night! :p
Egyébként eléggé be vagyok lassulva mert nagyon fáradt vagyok,ma minden evezős aki volt az osztályból egész nap fetrengett meg aludt meg szenvedett órákon..volt aki be se jött...Én csak kóvályogtam a folyosón ma mint gólya f.s a levegőben...ari lehettem...hazafele felvettem a napszemcsit hogy ne lehhessen látni a fáradtan bambuló fejemet... :)) Tükörbe nem is néztem,nehogy rosszat álmodjak. :)
Azt hiszem mára ennyi lesz,nem akarok ilyen hullán többet írni,mert akkor előjönnek a fáradt poénjaim amiken mindig én röhögök a legjobban-és néha egyedül-és annak nem lesz jó vége... :))
Hasta luego!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat