Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. május 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. május 27.

hÁHÁHÁÁÁ...RÖHÖGNÖM KELL!!!!Hihhetetleeennn komolyan...a történelem ismétli önmagát...főleg nálam...ismét jóóól meg kellett vkinek bántania ahhoz hogy lezárjak vmit.De így valóban könnyebb lezárni.De azért meglepődtem...elég jó emberismerő vagyok...de így még nem ismertem félre embert...no mind1.Már ilyet is láttam. :) De valóban igaz hogy egyre erősebb leszek...nagyon nagy erőt kaptam most...a düh tényleg jó energy bomb!!!Nagy erőt lehet meríteni belőle...
Ja...viszont érzem hogy érdekes időszak veszi most kezdetét nálam..Ezúton üzenem minden kedves magát nagyra tartó kétszínű és megbízhatatlan pasinak hogy jobban teszik ha távoltartják magukat tőlem!!!Mert amit tőlem kapnak azt nem teszik zsebre...nem májerkedés ez,mert nem fizikailag pakolom meg őket hanem naaagyooon naaagyoon csúúúnyán letöröm a szarvacskájukat és betömön a nagy pofájukat és felvilágosítom őket hogy csúúnya dolog kib.szni a csajokkal!!Nagyon nagyon csúnya!Higyjétek el,amit másnak fájdalmat okozunk,az még egyszer visszaköszön az életben!!Én is okoztam fájdalmat már,kamatostul vissza is kaptam.
Sokkal egyszerűbb és békésebb lenne a világ a tré emberek nélkül-csajban is van,elismerem-de így legalább nem unalmas és izgalmas!Stand up and fight!!!
Türelmes és békés ember vagyok de ha kihúzzák nálam a gyufát akkor ott ténleg érdekes meccsek és szóváltások lesznek...Tarthat bárki nagyképűnek,igazából marhára teszek rá,mert aki ismer az tudja hogy ezeket nem nagyzolásból vagy master-kedésként mondom...ez szimpla egyszerű düh és elhatározás.Azt meg ne várja senki tőlem hogy a 120. pofára ejtés után csendben,mosolyogva tűrjem a húzásokat...ugyanis már ku...ra elegem van.Itt a story vége.Nekem így is jó.Aki nem azt érdemli azzal nem cseszek ki,mert nem szívtelen vagyok és nem ribanc...Na erről ennyit.
unokahugomnak ezúton köszönök szépen mindent!Hogy tartotta bennem a lelket és velem volt!!Megbízható,nagyon nagyon jó ember,lehet rá számítani mindig,kedves,imádnivaló...nem tudom mi lenne velem nélküle!IMÁDLAK ÉS KÖSZÖNÖK MINDENT ÉS HOGY VAGY NEKEM!!!Tudod,hogy mindig ott leszek neked,bármi baj legyen!!!Ja és türelem rózsát terem...de ha átcseszi a fejed,kicsinálom!!!De tudod milyenek...lassúak szegénykék...nézd el neki. ;)
Ma nem megyek mégse a medencés kerti partyra,inkább kialszom magam holnapra...jóó lessz a kenuzás!A gyökérpástétomok nagy része úgyse jön.. :p szal jó társaság lesz...A pedo fiatal tanárt meg ha már ittas lesz akkor visszaoltom az egésznapos oltásaiért!Hehe!Csak ne tanítson jövőre,mert akkor bukó lesz...bár úgyse emlékszik majd,azért annyira nem olthatom le.. :)
Na üdvözletem,jók legyetek,talán vasárnap írok legközelebb..habár nemtom mennyire leszek hulla... :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat