Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. április 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. április 10.

Buenas tardes todos!Estoy bien. :)
Szóval most egészen jól vagyok.Igyekszem így is maradni.Így közlékenyebb,társaságis lényeses vagyok-SZERINTEM :P-meg egyébként is. :) Szeretek mosolyogni és jobb érzés is mint rosszkedvűnek lenni.Na de elég a taglalásból.
Holnap irodalomból 7 memoritert kell felmondanom-köztük Hymnus,Szózat,Huszt és társai-,most ilyen kőkemény magyarkodás folyik irodalomból,spanyolból is leckezárót írunk(mókás dolog spanyolul tanulni a Titanicról :p )és fizikából is írunk a térerősségből..őszintén remélem hogy összehozok legalább egy kettest..matekból is szerintem akkora kapát írtam hogy visít majd a naplóból..Nagyon nem szeretnék pótvizsgázni..Nagyon nem.
nyáron megyünk szülőkkel és barátnőm családjával Spanyolországba aztán sulival Rimini-be.. :p szép kis nyár lesz...huhuuVárom már.Csakmég van 2 hónap ebből a rohadt suliból.
Ma az idő ölég trutyi volt..nem naon teccet..azt szeressük amikor Da sun is shinin'..ahogy bölcs Bob Marley elvtársunk mondta :) Amikor jó idő van teljesen feltöltődöm..komolyan.Jó kedvem van,mosolygok,stb.Tiszta jó.
Egyébként tök aranyosak az emberek néha..olvassák a naplómat és mondják hogy milyen érdekes meg mondják a tanácsokat..tetszik,jó fejek. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat