Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. május 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. május 20.

Sej haj ruca ruca kukorica derce. :) Ezt szoktam sóhaj helyett mondani.Mármint jókedvemben.
Ma is volt röpimeccs,most a C-sek ellen játszottunk.Persze nyertünk. :) Ma a szerváim nem voltak formában viszont jó kis labdamentéseim voltak,lecsapásra nem volt alkalom. :( Volt egy csaj a c-ben aki röpizik és egyszer fogta és lecsapta a labdát elém aztán rámnézett egy igazi egós ribancos fejjel majd kecsesen hátat fordított.Na,több se kellett nekem és beszólás helyett vettem egy nagy levegőt és a következő sikeres akcióm után kedvesen és mélyen lenézően rámosolyogtam.Mert oksi hogy röpizik és jól küldi de ezért miért kell idegszaggató,beképzelt ribancos fejet vágni...nem értem én ezt.No mind1.Lényeg hogy nyertünk.Majd lesz döntő még,mert még az eggyel alattunk évfolyammal is játszunk.
Ma megúsztam egy biosz felelést...örültem mint majom a farkának..Igazából ma tök laza nap volt ha úgy vesszük.Este megyek a törzshelyünkre.Anyu ari volt reggel,aszongya:Ma későn jövök...-mondom neki:Nem para,én is. :p Ehh,azt hitte itthon fogok ülni a kismackóval és várni...Na neeem nem.
Ja végre jó kedvem van...komolyan mondom olyan vagyok mint a meteorológus békák..azok eső előtt felmásznak az üvegben a létrára...nekem meg jó idő esetén jó kedvem van.De komolyan pontosan,tökéletesen akkor van jó kedvem ahogy megjelenik a nap és feel da sunshine 'n' everything...Úgyhogy most oké.Bár reggel még nem volt vmi jó kedvem...de du-ra egészen kivirultam.
Jövő hétvégén megyünk osztállyal kenutúrára..biztos jó lesz.Ma úgy röhögtem,bejött a másik fiatal pasi tanár aki még jön velünk,olyan szövegeket tolt...Aszongya:"Minden évben megfullad valaki,de azért nem kell félni..." meg "Tisztában vagyok vele,hogy a kisérő volt Szinyeisek és Ti is fogtok alkoholt fogyasztani,de akit meglátok evezés közben a hajóban részegen,azt a cuccával együtt kib.szom a partra és mehet haza.Nekem mind1 mit műveltek a sátrakban este,de reggelre mindenkit viszonylag józanul akarok látni." Forma volt az ürge.. :)
Most erősen gondolkodom hogy aludjak-e egy kicsit és pihenjek rá az estére,avagy ne...Bevállaljam?Igen vagy nem? ;)
Na megyek.Szerintem mára ennyi a megnyilatkozás.
Hasta la vista!(Vágjátok hogy a szlovák nyelvű terminátorban Ahoj poplacsek! ?-komoly :) )



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat