Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. április 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. április 30.

Nos. :) Khm.Khm.Achtung,achtung! :) Vasárnap nyitnak a strandok! :) Las playas abrirán el domingo! :)
Csütörtökön lent voltam az uszodában(BVSC),lenéztem miújság a szinkronúszók háza táján...és tök jó volt elnézni őket ahogy a kűröket gyakorolták..és arra az elhatározásra jutottam,hogy valószínűleg nyáron ismét edzésre adom a fejem.Mert hát iszonyat komoly kűrzenék vannak összevágva:En vogue:Free ur mind,Usher:Yeah,stb..és ez így magában oké...de amit ezek a vízben művelnek erre a zenére...szem száj tátva marad...és ez az érzés hiányzik.Tudom,hogy nagy munka és kitartás kell majd ahhoz megint erőnlétileg felfejlesszem magam..de próba cseresznye.
Mondjuk érdekes hogy most sokkal vékonyabb vagyok mint amikor még űztem a sportot...hasam tök jól visszament,a combjaim is,hátsó fertájam is,vállam is..Nem tudom feláldozzam-e a rég áhított vékonyságom.. :) Mármint magamhoz képest...mert ezt most nem beképzeltségből montam egyáltalán meghogy én milyen hűde hajde jó pipi vagyok csak hogy az akkori magamhoz képest most vékony vagyok.-lekopogom :) -.
Tegnap barátnőmmel este elmentünk coctailt inni a törzshelyünkre..és úgy volt hogy utána megyünk bulizni.De azt mondta hogy menjünk haza inkább mert van egy megérzése.Hogy itt kell abbahagyni ezt az estét.És igaza lett.Ezt most nem fejthetem ki,mert hosszú meg minden,de azt hiszem jól sült el hogy hazajöttem.
Ma itthon voltam egész nap,pihentem a tegnapi fáradalmakat,sütöttem,teregettem,mostam,napoztam,tanultam,escuché música,stb..este pedig MEGASZTÁR DÖNTŐ!!HAJRÁÁÁ CARAMEEEEEEEL!!!!!!!!!!!!!Úgy hírlik elég durván beteg-nemcsak a gerince,amit át tudok érezni a porckorongsérvem miatt-,influenzás.Úgyhogy mindenkinek üzenem,hogy:Cross Ya fingerz for Him!!
Jövőhét szombaton megyek Stomp koncertre.Nem tudom ismeri-e valaki.Azok akik olyan mindenfélén dobolnak..kukás dobozon,fém hordón meg amit találnak és iszonyat jól küldik. :) Egyébként minden ilyen dobos-tam tam dobos is :) -dolgot imádok.Mármint zenét.Pl a Last samurai zenéje is iszonyat jó..azok a japán dobok...huhuuu. :) Ja egyébként az indiai zenét egyenesen imááádoom!Még keresztanyum régen hastáncolt és tanított kiskoromban. :) Izgi dolog ám nagyon!És így idősebb korban egész hasznos néha,amikor táncol az ember. :p De a latin táncokkal is így vagyok.Mert ugye azt is csináltam és ha mondjuk kicsit latinosabb helyen vagyok,akkor jól jön. :)
Unokahugomat és unokaöcsémet még mindig imádom... :) Hallod Laura és Bence????!!!MILLIÓ PUUSZIII!!!!!!
Most egyébként jó kis r&b-t és raggae-t hallgatok..tiszta nyár feelingem van ilyen napsütésben! :) Csííííz!! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat