Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. május 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. május 10.

Nos.Lássuk csak.Mik történtek manapság:
A Stomp koncert eszméletlen jó volt...amit ezek műveltek...egész végig mozgásban voltam,ott doboltam a térdemen,még utána a kocsiban is.
A házibuli...hát...jó volt.Meg tudtam amit meg kellett,hülyét csináltam magamból megint,viszont befejeztem.Az ember a saját hibáiból tanul.Hát én egy életre tanultam belőle.Nincs még egy ember,aki velem ezt meg fogja csinálni.Nem tudom,mit hisznek néhányan...talán hogy ez van a homlokomra írva:"Légyszi,nézzél már hülyének..." vagy ilyesmi.No mind1.Aki ismer,tudja hogy nem vagyok szajha,aki meg annak tart az tehet egy szívességet.Nem fogok térdenállva könyörögni,hogy légyszi ne tarts már annak.Senki sem tökéletes.Köztük én se.De hogy nem játszom ilyet többet,az is biztos.
Csak megint kezd elegem lenni néhány emberből...
Jaj de édi vagyok hogy írok aranyos kedves smst...persze visszaírni snassz...msnen még véletlenül sem kell ám rámköszönni...vagy ha vmi csoda folytán visszaköszön miután köszönök,2perc múlva lelép...ok.Érettségi.Ám legyen.Majd meglátjuk mi lesz érettségi után...mert nem hiszem hogy attól lesz hulla fáradt hogy 3kedves szót benyög vagy beszél velem pár mondatot.De mondom hogy mind1.Én aztán már nem parázok ezentúl semmin.Nincs az az ember,aki ezentúl egyetlen egy könnycseppet is kicsikar majd belőlem.Ugyanis egyre kevesebben érdemlik meg.Meg minek legyek kiborulva ha nagy ívből sza...tesz Rá a másik.Nem,nem.Finito.
De jó,mert pont illik majd a "Himnusz"-omhoz...Caramel:Jégszív.JÉGSZÍV.Ha ez kell az embereknek,akkor ezt kapják.Csak sajna ismerem magam milyen érzékeny vagyok..majd nem mutatom ki.
Ha az ember kedves,nyitott,odaadó,az nem jó,nem kell.Akkor kapnak Jégszívet.Ha úgy jobban tetszik,ám legyen.Aki nem ezt érdemli,azzal persze nem leszek olyan.Mint például a barátnőm akit születésem óta ismerek és mindig mellettem állt,vagy az unokahugom,vagy stb...
Azt meg úgy kifejezettem szeressük amikor valakinek olyan marha nagy pofája van és ítélőképessége a másik háta mögött,persze szemtől szembe már marhára kussol...ettől nagyon be tudok kattanni...nagyon.Ha valakinek problémája vagy véleménye van,az előttem,az arcomba legyen bátor szómester,más háta mögött mindenki tud nagy legény lenni...
Egyébként minden oké.Vasárnap meg tegnap még szar kedvem volt,meg feküdtem mert beteg voltam...mostmár nincs lázam.Mostmár csak az orrom folyik,meg a nyakam-derekam fájdogál még,de már tudom mozgatni.Csütörtökre úgyis összevakarom magam.
Ma lenézek megint a BVSCbe,edzőmmel dumcsizni,meg megnézni,hogy mizu a csajokkal...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat