Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. április 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. április 26.

Csókolom csókolom Jó napot mindenkinek,Dórika vagyok. :) Najó,ezt az Anettka style-t sűrgősen hanyagolom.
Péntek óta végetért ugye a féléves depresszióm és azóta rám sem ismernek,csupa életkedv vagyok,mosolygós is,kedves is,nyitottabb is...olyan jó,sok visszajelzést kaptam..van akit már jó ideje ismerek,de ezt az oldalam még nem ismerte és azt mondta hogy ez sokkal jobb. :) Nem is értem miért. :)
Apu aranyos volt,pont tegnap este dicsért meg hogy mostanában mennyit tanulok..ami tényleg így van..Hiába,kell a 4.0 évvégén,mert csak akkor kezdhetem el a jogsit.Vigyázz országút,nemsokára jövök!! :p
Annyira jó kedvem van hogy hétfőn szakadó esőben miniszoknyába mentem suliba! :) Meg is lepődtek a suliban..nem sűrűn vagyok szoknyában..kicsit kényelmetlen..van egy egyéni ülés stílusom és ezt szoknyában nem célszerű alkalmazni. :)
Holnap megint kosármeccsünk lesz,remélem a C-seket is elgyepáljuk..és hogy ezúttal nem jön fel a térdemről a bőr..De én már a röpit várom nagyon..iimáádoom!Pont ma kaptam megint 2 5-öst tesin,osztályozták a röpis mozzanatokat.Úgyhogy a röpi témám is szín 5ös. :) Viszont a Cooper alól a térdeim meg derekam miatt szeretném magam felmentetni...vmelyik nap is megint úgy bedagadt
csak úgy hirtelen magától a térdem hogy alig bírtam járni..Szokott ilyeneket művelni..Gondol egyet és jól keresztbetesz.De nem baj,ha röpi meccseken 4kézláb kell majd csúsznom,akkor is játszom.A világért sem hagynám ki,élvezet lesz! :)
Tegnap néztem a Mindenhatót...összecsuklottam anyuék előtt a nappaliban a röhögéstől..ami haggyán..de visítva a röhögéstől.Majdnem a fotelban ülő apu nyakába köptem a baracklevem.megijedt a kis huncut... :p
Kéne írnom megint sz.é.-ket a könyvemhez,mert így az életben nem lesz kész..De ugye időről időre változik az ember és ha esetleg most megcsináltatnám,akkor kb fél év múlva az új gondolataim már kirekesztve csücsülnének szegény fejemben..Bár akit untatok egyébként is biztos örülne hogy kevesebb baromságot kell hallgatnia.. :)
Sej haj,Tenía que ponerme a la tradución...Szal a spanyol fordításnak.. :) Attól tartok hogy előtte viszont megrohamozom hangos csatakiáltással a túró rudis polcot meg a zselés pilótás piskótás cuccot...Pedig most jó,mert fogytam mindenféle erőfeszítés nélkül,önerőmből. :p Hu jut eszembe-tom hogy sokat beszélek :p- nyárig el kéne mennem kis alak kerekítő formásító edzés szerű elfoglaltságra..de a szinkronúszást csak nyáron tervezem ismét elkezdeni...No sebaj.Majd meglátjuk.Az idő nagy úr! ;)
Ja és csak azt szerettem volna még mondani,hogy előző írásomban az imádott unokahúgomról írtam,és nem szeretném ha szintén iimádott Unokaöcsém,a szuper harcos Bence azt hinné,hogy őt nem szeretem éppen ennyire!!Ezért ezúton is közlöm hogy IMÁDOM ŐT IS ÉS HA LEGKÖZELEBB TALÁLKOZUNK AKKOR JÓL ÖSSZEPUSZILGATOM MEG MEGNYÚZOGATOM ÉS MEGSZERETGETEM!Ja és tudja meg mindenki hogy nagyon nagy esze van és nagyon jó tanuló és igazán büszke vagyok rá!! :) (4.ig én is kitűnő voltam :p) Biztos meglepődnének ha hirtelen az lennék megint. :) De ettől nem kell tartanom..sejehuja éljen a fizika és a matek... :-/
Üdvözletem,és üzenem minden rosszkedvűnek,hogy FEL A FEJJEL MERT EGYSZER ÉLÜNK ÉS AZ ÉLET TÚL RÖVID AHHOZ HOGY SZOMORKODJUNK ÉS AZOK UTÁN SÍRJUNK AKIK NEM ÉRDEMLIK MEG!-lehet hogy közhely már,de nagyon is így van!A REMÉNY MINDIG OTT VAN,CSAK MEG KELL BENNE KAPASZKODNI!És a kedvenc mondásom:
"Ahhoz,hogy felfedezzünk egy új kontinenst,mernünk kell elveszíteni a part biztonságát!"
Hasta luego!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat