Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. április 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. április 23.

Jó rég nem írtam...amióta nem írtam,ott volt a szeptember óta tartó folytonos depressziónak a csúcspontja..azaz mélypontja.Ezen a héten 2emberben is nagyot csalódtam aki nagyon közel állt hozzám.De úgy látszik hogy ez kellett ahhoz hogy végleg lezárjak magamban mindent.Bár fájt,de így könnyebb volt lezárni.Csütörtök este ért a második csalódás,kiálltam az ablakomba,felnéztem az égre és azt mondtam hogy:"Kész.Elég volt.Itt és most fejeztem be.Vége."És péntek reggel óta újra szabadnak érzem magam,nem tart fogva a gödör,visszakaptam a lelkemet és a szívemet,amit elvettek tőlem,újra őszinte mosoly van az arcomon..és sokan egyedül hagytak amíg ki voltam,de ugye bajban derül ki ki az igazi barát...hát ki is derült.És ez így van jól.Nincs szükségem nekem hazug,kihasználós érdekbarátokra.És bár bezárkóztam most az utóbbi pár hónapba és szinte senkivel nem beszéltem,nem találkoztam,de mivel makacs vagyok és mindent egyedül akarok végigcsinálni magamban ezért így erősebb is lettem.Nem voltam senki terhére,egyedül éltem túl.És most fel vagyok töltődve,bölcsebb lettem-úgy érzem :)-megfontoltabb,sok mindent megtanultam...Láttam már az élet mindkét oldalát..a napfényeset és az árnyékosat is.Jobban tetszik a napfényes.
Újra beszélek a barátaimmal,akik igaz barátok,jó lesz végre találkozni velük és egy jó nagyot beszélgetni.Most is egyik nagyon jó barátnőmmel taliztam,akivel rég nem találkoztunk..és megbeszéltük hogy beszélni fogunk talizni meg minden.Jó volt neki tanácsokat adni,segíteni...Rájöttem hogy én pszichológus alkat vagyok...azon kívül hogy néha nagyon ki vagyok borulva,de mindig megoldom valahogy és erőt merítek,nagyon nagyon szeretek másoknak segíteni,segíteni tisztábban látni a dolgokat.Lehet hogy ez szülőktől ered,ők is ilyenek..anyu olyan szentimentális mint én,az érzelmeivel segít,apu pedig az eszével,megfontoltságával.És a kettő tökéletes párost alkot.Szóval lehet hogy ezért lettem ilyen lelkizős meg segítős. :) segítős pszihológusos lelkizős...SZERINTEM. :p Szóval ezúton üzenem MINDENKINEK hogyha úgy gondolja és megosztaná valakivel,szívesen meghallgatom és segítek neki!Komolyan!Tényleg bármit elmondhat nekem akárki,se nem adom tovább,se nem élek vissza vele!
És így jókedvűen és kiegyensúlyozottan..á..tökre kivirágoztam.Egyébként nekem a január-február-március mindig nagyon kritikus volt,ezt a 3hónapot mindig nehezen élem át nagyon!Na mind1.Már április van. :) YEEAAHHH hu és mindjárt május..szerelem hónapjaaa!!!!! :) Hátha rámtalál..bár..ahogy ismerem magam..nem engedem. :) Nincs kedvem csalódni..de majd elválik.Max megverem ha átver vki.. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat