Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. június 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. június 25.

Hát a csütörtöki nap mit ne mondjak elég felkavaró volt...meg sűrű...kora du bementünk barátnőmmel a westendbe,ott láttam vkit...kicsit..."kicsit" felkavart...bár nem lepődtem meg,mert mindig felkavar.Na mind1.Aztán kimentünk bnőmmel úszóversenyre...ott is találkoztam vkivel ami meg vicces volt...büszke voltam magamra,mert annak ellenére hogy pár hónapja össze hordott mindennek,annak ellenére tök normálisan viselkedtem vele.De talán csak azért mert múltkor bocsánatot kért.
Egyébként bnőmmel aznap szó szerint du 1től este 11ig folyamatosan gyalogoltunk.Ja és a Római parttól a Paskál strandig este 2óra alatt értünk...nevetséges ez a BKV...
Péntek úgy szintén a gyaloglásról szólt...(tegnap)
Ja és este voltunk Trance Sensation-ön a Blue River hajón VIP vendégként..isszonyat nagy volt.De már 3kor eljöttünk Ritával mert fáradtak voltunk a sok gyaloglástól. :)
Jövőhét pénteken végre megyünk Spanyolba....huu de várom már...szerdán még bulizunk egy utolsót,csütörtökön pedig korán alvás mert péntek reggel 6kor indul a mandula.. :p Végre elmehetek ebből az országból,itthon hagyhatom kicsit ezt a világot...bárcsak az emlékeket is itthon hagyhatnám...tegnap anyunak sírva elmeséltem hogy azon szoktam gondolkodni néha hogy jó lenne egy fejmosás és kitörölni az emlékeket amik fájnak...de mindig arra jutok hogy túl szépek ahhoz hogy ne maradjanak meg bennem és ne emlékezzek rá soha többet...ezeket már nem veheti el tőlem senki és bár nagyon fájnak...de jó érzés annak a tudata hogy ezek velem is megtörténtek és azokat éreztem,tapasztaltam,éltem át amiket...ezek hozzá tartoznak az életemhez..De tényleg nagyon rossz néha...
Van egy nagyon szép szám..Jojo-Secret love:
"...But I ain't got much to offer but my heart and soul and I guess that's not enough for U to notice me,I'm just a girl and I guess that's all I'll ever be to U..."
"I try to smile when I see other girls with U,acting like everything is okay but oh,U don't know how it feels to be so in love with someone who doesn't even know my secret love"
"What do I have to do for U to notice this,U look at her with love,for me is just friendship..."
"WHAT DO U SEE IN HER U DON'T SEE IN ME???BOY U SO HARD TO BELIEVE!!!"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat