Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. június 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. június 10.

Ez nevetséges amit ezek időjárás címszó alatt művelnek odafenn...múlthéten a meleg record of Hungary dől meg,most meg a hideg record...nevetséges...Embernek nincs kedve menni sehová.
Tegnap nagyon K.O. voltam...komolyan azt gondoltam hogy kedélybeteg vagyok és pszichológusnál kéne kezeltetnek...aztán egy végigbőgött nap után tegnap este lementem edzésre és az edzőm-aki mellesleg a világ egyik legjobb pszichológusa-tökéletesen diagnosztizálta a bajomat.Nem vagyok se beteg se nem normális hanem:
Ugye szeptember óta nem sportolok és a sporttal le lehet vezetni a feszültséget,stresszt ami az emberben van.Én meg szeptember óta sikeresen pofára estem párszor elég szépen de ezeket nem adtam ki magamból.Na szerinte ez van bennem,hihetetlen mennyiségű düh és ezt már kivülről is látni rajtam.Nem adom ki,így belülről nyomaszt meg szed szét.Mondtam hogy kiskorom óta boxolni akarok,de szülők nem engedélyezik az orcám önkéntes összeveretését...huu pedig néha aaanyira de aaanyira jól esne valakit jóóól elverni.Na szóval arra az elhatározásra jutottam hogy visszamegyek szinkronúszni és mint régen az úszással vezetem le a feszültséget.Kihajtja magából az ember...olyan mint a filmekben...addig hajtod magad amíg már nincs erőd sírni se.És akkor lesz jó!Annyira lesz fáradt ettől az ember hogy éjszaka nem vergődik álmatlanul mert teljesen kimerül.Kicsit brutálisan hagnzik,de ha nem akarok megkattanni,akkor így kell cselekednem.
Suliban büszke vok magamra,félévhez képest javítottam és jövőre mégjobb lesz mert kimegy két tantárgy is amit naaagyooon uuuutáltaaammm!!!!HEHEHHEEEE!!! :p
A telcsim tök jól műkszik,tetszik. :) Aki el akarja majd lopni először eltöröm egyenként az ujjait aztán a karját majd kettéroppantom a sípcsontját egy rugással,majd gyomorszájba kap egy jóó nagyot,aztán tenyér alsó részével orrost és felcsúszik az orra a... :) és a záró kegyelem rugás megy ágyékra. :)))) Hu ezt valaki elolvassa....NEM VAGYOK AGRESSZÍV ÁLLAT!Nem szoktam embereket verni,de a telcsimért már ölök!Ez volt a második amit elloptak!Elég volt!
Már 4óra van...még akarok pihizni kicsit.
Ja,tök jó holnap megyünk Lauráékhoz!Már rég láttam az én kis pöttöm borsom!Végre mesélek majd neki,megvitatjuk a dolgokat...
Jó hétvégét ha már nem írnék a hétvégén!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat