Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. május 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. május 7.

Rég óta nem írtam a naplóba..megint majdnem visszaestem a gödörbe egyesek miatt,de mostmár eldöntöttem hogy kell a halálnak a letargia.Lesz,ami lesz.
Ja és drukkoljatok hogy ne tépjek meg este egy csajt..ő is ott lesz és naaagyon naaagyon nem szívlelem.Nem vagyok agresszív típus,de amit ez a csaj ki tud belőlem váltani.Ha nem is tépem meg,egy hangos szóváltás biztos megesik majd.
Előtte még megyek Stomp koncertre,biztos jó lesz.Imádok mindent ami dobolással kapcsolatos.Főleg az ilyen japán dobos dolgokat,de ezt már írtam.Olyan vagyok lassan mint nagyi,ő is mindent százszor elmond és még nálam is sokszor többet beszél..pedig az művészet.
Ma volt a ballagás a suliban...olyan rossz hogy elmennek,a tavalyin kívül ez volt az másik 4.es osztály akikkel nagyon jóban voltam...hát fogynak az emberek,ilyen az élet.Aztán eljátszottam két sráccal hogy énh is ballagok,még virágot is kaptam. :)
Ilyen ballagásokon mindig találkozik ismerőssel az ember....tiszta jó.
na megyek,megpróbálok aludni..már péntek óta nem alszom normálisan meg fogytam 2kg-t,mert nem tudok enni...
Ja és t5egnap az egyébként is fájós porckorongsérves derekamat is sikerült jól meghúzni,reggel anyu húzott fel az ágyból.Ez az én formám.
Na üdv para todos
Cross Ya fingers for me!
Ui.: NYEEEERRRRTTT A CARAMEEEEEEEEELLLLL!!!!!!!!!!!!!!HUHUUUUUUUUU!!!!!!YEEEEAAAAAAHHH! ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat